Holivudo gražuolė serialo "Nusivylusios namų šeimininkės", kurį TV3 rodys nuo rugsėjo mėnesio, žvaigždė aktorė Eva Longoria užsitraukė aktorių Brado Pitto ir Jennifer Aniston nemalonę vilkėdama marškinėlius su užrašu " I'll have your baby, Brad" ("Aš turėsiu tavo vaiką, Bradai").
JAV žiniasklaida šį "Nusivylusios namų šeimininkės" poelgį pavadino įžūliu akibrokštu, mat būtent dėl nesutarimų turėti ar neturėti vaikų, kaip sako poros artimieji, šių metų sausio 7 dieną B. Pittas ir J. Aniston paskelbė apie santuokos nutraukimą.

"Labai gailiuosi dėl šių marškinėlių. Jennifer Aniston parašiau atsiprašymo laišką. Žaviuosi jųdviejų santuoka ir tikrai nenorėjau nieko įžeisti", - apgailestauja 30-metė E. Longoria, kuri, pasak šaltinių, sulaukė nedviprasmiškų skambučių iš poros atstovų spaudai, o šiuo metu ir paparacų antplūdžio prie jos namų.

"Kažkas tiesiog įsirengė stovyklą prie mano namų ir tai nejuokais baugina. Esu vieniša moteris ir gyvenu viena. Kai grįžtu namo iš vakarėlio nežinau kas tūno krūmuose - paparacas ar prievartautojas. Nejaugi populiarumą Holivude gali sukelti paprasti marškinėliai, kurių pilnos gatvių prekyvietės ir besiskirianti garsenybių pora? Tiek žiniasklaidos dėmesio nesulaukiau net laimėjusi "Screen Actors Guild Awards" apdovanojimą", - dėl savo saugumo sunerimusi kalba pasipiktinusi E. Longoria.

Geidžiamiausiame šiuo metu pasaulyje seriale "Nusivylusios namų šeimininkės", kuris jau pelnė du "Auksinius gaublius" ir yra nominuotas penkiolikai "Emmy", E. Longoria vaidina vieną pagrindinių vaidmenų - buvusią supermodelį Gabrielę Solis, kuri gyvenime turi viską - turtingą vyrą, didelį namą, 17-metį meilužį sodininką ir net didžiulę skyrybų ir meilinimosi patirtį turinčią kaimynę, tačiau nė akimirką nėra patenkinta tuo, kaip gyvena ir su kuo.

Šaltinis: BNS pranešimai spaudai