Vos prieš savaitę apie sužadėtuves paskelbę kultinio serialo "Nusivylusios namų šeimininkės" žvaigždė Eva Longoria (31) ir krepšininkas Tony Parkeris (24) jau nustatė sutuoktuvių datą – populiariausią kitų metų dieną tarp viso pasaulio jaunavedžių 2007-ųjų liepos 7-ąją.
Porai artimi šaltiniai praneša, kad sutuoktuvės įvyks romantiškoje pilyje Prancūzijoje, o į šventę, be kitų Holivudo garsenybių, bus pakviestos tik dvi serialo "Nusivylusios namų šeimininkės" aktorės – dvynukų besilaukianti raudonplaukė Marcia Cross, kuri pirmoji sužinojo apie poros sužadėtuves, ir aktorė Felicity Huffman.

"Aš be galo laimingas. Jau kurį laiką norėjau tai padaryti. Eva labai norėjo tuoktis Prancūzijoje. Tai nuostabi šalis, meilės šalis ir vieta, kuri mums abiem ypatinga. Jai svarbu, kad susituoktume ten", – sakė laimingas seksualiausios Holivudo moters sužadėtinis.

Tiesa, E. Longoria kol kas mažai kalba apie vestuves – džiaugiasi sužadėtuvėmis ir sako, kad dėl vedybų Prancūzijoje reikės dar pagalvoti, mat tai gali brangiai atsieiti, o pora visus pinigus šiuo metu investuoja į milžiniško namo statybas.

Šaltinis: TV3 televizija