"Apsipirkinėjimas man - atsipalaidavimo būdas", - prasitarė grupės "Yva" lyderė Natalija Zvonkė, filmuojant BTV laidą "Šeštadienio rytas", studijoje verdant karštai diskusijai apie aspipirkinėjimo maniją. Pasirodo, kad laisvomis nuo koncertų dienomis visos trys grupės merginos bėga "siaubti" parduotuvių.

"Grįžtu namo, išsidėlioju pirkinius ant žemės - ir taip gera man, tiesiog jaučiu didžiulį malonumą, - savo moteriškų silpnybių neslepia Natalija. Tačiau atlikėja tikina jaučianti saiką ir neperkanti visko iš eilės, kas tik jai patinka. Tiesa, yra dalykas, kuriam ji atsispirti negali - tai kvepalai. "Jų turiu tikrai daugiau nei reikia, - prisipažįsta "Yva" dainininkė. - Manau, kad reiks savo "kolekciją" praretinti - atiduoti po keletą buteliukų mamai ir sesei".

Kaip į žmonos "pramogavimus" parduotuvėse reaguoja jos sutuoktinis, "B'Avarija" muzikantas Deividas Zvonkus? "Jeigu tai būna didelis pirkinys, mes su vyru tariamės, o jeigu nesusitariame, dažniausiai vis tiek nugali "moteriški dalykėliai", - juokiasi Natalija.

Šaltinis: ELTA pranešimai spaudai