Nicolei Kidman, pasiekusiai didžiausias aukštumas kino pasaulyje, nesvetimi ir paprasti moteriški norai. Pasirodo, 37-erių aktorė trokšta susilaukti savo vaiko. Šiuo metu ji augina Isabellą ir Connorą, kuriuos įsivaikino dar gyvendama su Tomu Cruise'u, tačiau teigia norinti susilaukti savo mažylio, kol dar gali pastoti.

„Šiuo metu nesu nėščia, tačiau kaip ir kiekviena moteris norėčiau patirti, ką tai reiškia lauktis vaiko. Tikiuosi, kad man taip ir atsitiks, kol dar visiškai nepasenau," - prisipažino filmo "Vertėja" žvaigždė, šioje juostoje nusifilmavusi kartu su Seanu Pennu.

Žinoma, Nicole negali viena įgyvendinti savo svajonės. Išgyvenusi tragiškas skyrybas su T. Cruise'u, ji vis dar tiki šeima ir nori susirasti kitą vyrą. "Nežinau, ar būtų protinga vienai priimti tokį svarbų sprendimą. Norėčiau dar kartą ištekėti, nes man patiko gyventi šeimoje. Iš tiesų, nepaisant skaudžios praeities, šventai tikiu šeima. Ir manau, kad būtų tiesiog nuostabu su kitu žmogumi susilaukti kūdikio ir kartu jį auginti," - atvirai prisipažino įžymybė.

Vis dar liekną ir gražią Nicole Kidman pamatysite įtempto siužeto filme "Vertėja"! Pasaulinė premjera ir Lietuvoje - balandžio 15 dieną.

'Forum Cinemas"