Vieniša moteris kartais tokia ir lieka visą gyvenimą, ir tai užkoduota dar jos vaikystėje. Kai kurios moterys nesutinka antros pusės dėl to, kad bijo. Bijo barnių, nusivylimo, skausmo, neištikimybės, bijo, kad santykiai nesusiklostys, todėl renkasi gyvenimo palydovę – Vienatvę. Šios baimės neatsiranda iš niekur. Paprastai jų turi merginos, užaugę šeimose, kuriose būta nesutarimų, ir tėvai nebuvo laimingi.

Šios vaikiškos emocijos ir įsirėžę atmintin prisiminimai bei išgyvenimai niekada nepasimiršta. Subrendusi mergina ima vengti vyriškos draugijos, nes bijo pakartoti tėvų istoriją.

Jei šalia tokios moters neatsiduria jautrus ir mylintis vyras, pasiruošęs įveikti visas jos vaikiškas baimes, vienai jai pernelyg sunku atsikratyti emocijų. Juo labiau, kad neretai jas tik sustiprina daugybė nesėkmingų pavyzdžių aplinkinėse šeimose.

Moteriai būtina atsikratyti šių baimių, antraip jos trukdys tapti laimingai. Šioje situacijoje jai padėti gali tik patyręs psichologas. Jei šiame aprašyme atpažinote vieną iš savo pažįstamų, draugių, kurios gyvenimas ir laimė jums rūpi,  paimkite ją už rankos ir palydėkite pas specialistą.

Šaltinis: wlal.ru