JAV popmuzikos žvaigždė Madona (Madonna) antradienį teigė galinti išbandyti savo jėgas režisūroje, o jos vyras filmų režisierius Gajus Ričis (Guy Ritchie) šypsodamasis pridūrė, kad jam nereikia konkurencijos.

47 metų dainininkė dalyvavo švedų režisieriaus Jono Akerlundo (Jonas Akerlund) dokumentinio filmo "Ketinu tau pasakyti paslaptį" ("I'm Going to Tell You a Secret") peržiūroje. Filmas turėtų būti parodytas šią savaitę per Didžiosios Britanijos televiziją "Channel 4 TV".

"Tai buvo daug pamokanti patirtis ir J. Akerlundas nuolat su manimi tardavosi prieš priimdamas svarbius sprendimus, taigi man tai patiko", - sakė Madona, paklausta, ar ketina pati sukurti filmą.

Tokių filmų kaip "Lok, stauk arba šauk" ("Lock, Stock and Two Smoking Barrels") režisierius G. Ričis buvo ne toks entuziastingas. "Man nereikia konkurencijos", - teigė jis šypsodamasis.

Paklaustas, ar jo žmona turėtų išbandyti savo jėgas režisūroje, G. Ričis atsakė: "Net nežinau. Ji vis tiek galiausiai viską surežisuoja, tai nemanau, kad jai bus kas nors nauja". Atsakydama į tą patį klausimą Madona sakė: "Tai vyksta net dabar. Du didžiuliai ego bando pasikalbėti".

Neseniai naują albumą "Confessions on a Dancefloor" išleidusi dviejų vaikų motina Madona 1991 metais pirmą kartą vaidino dokumentiniame filme "Lovoje su Madona" ("In Bed with Madonna") apie jos koncertinį turą "Blonde Ambition Tour".

ELTA