Popmuzikos žvaigždė Maiklas Džeksonas (Michael Jackson) sukūrė dainą uragano "Katrina" ("Katrina") aukoms, kurią jis ketina įrašyti su kitais žymiais dainininkais, antradienį teigė jo atstovė spaudai.

M. Džeksonas, surinkęs daugiau nei 60 mln. dolerių Afrikos badaujantiems žmonėms su savo himnu tapusia daina "We Are the World", buvo labai sujaudintas uragano nuniokotų miestų vaizdų, pažymėjo publicistė Raimon Bein (Raymone Bain).

"Man labai skaudu žiūrėti į tuos nuskriaustus žmones. Mano širdis ir maldos yra su kiekvienu, kenčiančiu dėl šios tragedijos", - pareiškime teigė M. Džeksonas.

Anot R. Bein, M. Džeksonas jau sukūrė dainą, kurios pirminis pavadinimas "From the Bottom of My Heart", ir planuoja ją įrašyti per dvi savaites.

"Per ateinančias 24 valandas mes bandysime susisiekti su daugeliu dainininkų ir prašysime jų prisidėti prie mūsų", - teigė R. Bein.

Savo hitą "We Are the World" M. Džeksonas įrašė 1985 metais su Lajoneliu Ričiu (Lionel Ritchie) ir pritraukė daug populiarių roko ir popdainininkų - Briusą Springtiną (Bruce Springsteen), Bobą Dilaną (Bob Dylan), Stivą Vonderį (Stevie Wonder) ir kitus.

ELTA