Prestižiniame konkurse "Mrs Globe 2006" Lietuvos atstovė Renata Voitechovskaja tapo II-aja vicemis.

Renginyje, kuris vyko JAV, Kalifornijoje, liepos 14 – 24 d.d. varžėse daugiau nei 30 valstybių atstovės. Konkurso nugalėtoja paskelbta "Mrs Greece", antrąją vietą užėmė "Mrs Philippines", Jungtinių Amerikos valstijų bei Ukrainos atstovės pasidalino ketvirtąja vieta.

Renata pasižymi ne tik nepriekaištinga išore, bet yra inteligentiška, komunikabili, draugiška, kalba keliomis kalbomis, puikiai pasirodė talentų vakare, sudainavus dainą anglų kalba, tad jos galimybė konkurse užimti vieną iš prizinių vietų buvo labai reali. Tai jau ne pirmoji Renatos pergalė grožio konkursuose: – 2000 m. ji tapo"Mis Bikini World", 2001 – "Mis Stilius", prizines vietas užėmė konkursuose "Miss Tourism World", "Miss Globe" ir "Model of the World".

Šiais metais lietuvaitės išbandys savo jėgas dar ne viename konkurse įvairiose pasaulio šalyse: "Miss Tourism World" Pietų Afrikoje, "Miss Tourism Globe" Čekijoje, "Best model of the World" Turkijoje, "Miss Bikini World" Taivanyje, "Miss World Beauty" Tunise bei "Miss World University", skirtame gražiausios pasaulio studentės rinkimams Korėjoje.

Šaltinis: "Revanda"