Lietuvoje gimusi rusų aktorė Neli Uvarova, kurios personažas Katia Puškariova seriale „Bjaurusis ančiukas“ ("Не родись красивой") tapo kultiniu, prasitarė, kad neatmeta tokios galimybės, jog ir toliau filmuosis serialo tęsinyje „Bjaurusis ančiukas-2“. Prodiuseriai turi minčių nufilmuoti serialo tęsinį, o ir scenarijus jau rašomas.

Tik šįkart aktoriai iškėlė konkrečias sąlygas: „scenarijus turi būti 100 proc. puikus, o aktoriai turi būti supažindinti su visa istorija nuo pradžios iki pabaigos. Nes filmuojant pirmąją serialo dalį iš pradžių manyta, kad užteks ir 60 serijų, o po to nutiko taip, kad buvo sukurta 200 serijų! Antrą kartą tai neturi pasikartoti.”

Aktorė papasakojo, kad legendinės Katios Puškariovos dantų kabės ją gerokai prikankino. Kai jau buvo pasirašytas kontraktas, jai teko vykti pas odontologus. Tačiau pasirodė, kad prodiuseriai nepakankamai įsigilino į šią detalę… Jie manė, kad Neli galės iš ryto kabes užsidėti, o vakare nusiimti, kaip paprasčiausią butaforiją!  Gydytojas juos “nustebino” pranešęs, kad kabes teks nešioti visą laiką. Taip Neli dėl vaidmens dantų kabes turėjo kentėti beveik metus.

Šaltinis: Kleo.ru