Mes vis randame 100 pasiteisinimų, kad tik nereiktų daryti mankštos, nekenčiame dietų, nes dauguma jų iš tiesų kenkia sveikatai, mes nevaikštome pas masažuotojus ir kosmetologus, nes tai brangu...  Bet jei jau randame laiko pagulėti vonioje, vadinasi, laiko kovai su celiulitu atradome! Ir jėgų daug neprireiks. Reikia tik gerai pamaigyti ir pačiupinėti problemines (celiulito paveiktas) zonas. Šio naminio masažo poveikį galima sustiprinti teisingai parinkus vonios žoleles, aliejų ar druską. Celiulito naikinimui  ir raumenų tonuso pakėlimui labiausiai tinka mėta, rozmarinas, levanda, šalavijas, citrusai.

Vonioje reikėtų pagulėti bent 20 minučių, kad celiulito paveiktos zonos spėtų gerai įšilti. Po to tiesiog gulėdama vandenyje pasimasažuokite sėdmenis, pilvą, šlaunis. Masažuodama pilvą stipriau įtempkite raumenis.

Problemines vietas patrinkite šiurkščia kempine ar natūralių šerelių šepečiu. (šlaunis – iš apačios į viršų; pilvą – pagal laikrodžio rodyklę aplink bambą), kol pajusite deginimą.

Pailsėkite 5 minutes, o po to imkitės svarbiausios ir veiksmingiausios masažo dalies – gnaibykite odą. Didžiuoju ir rodomuoju abiejų rankų pirštais apimkite odos klostes, kartu su poodiniu riebaliniu sluoksniu. Kiekvienai probleminei zonai skirkite bent 8-10 minučių.

Po šio masažo nusiprauskite po dušu ir ištepkite odą specialiu pieneliu.

Šaltinis: medafarm.ru