61 metų Holivudo žvaigždė Robertas de Niro (Robert de Niro) antrą kartą vedė savo dešimt metų jaunesnę žmoną Greisę Haitauer (Grace Hightower), taip patvirtindamas savo santuokinius įžadus.

Ceremonija vyko aktoriaus fermoje netoli Niujorko. Joje, be kitų, dalyvavo režisierius Martinas Skorsezė (Martin Scorsese), aktoriai Meril Stryp (Meryl Streep) ir Benas Stileris (Ben Stiller).

R. de Niras ir jo žmona amžiną meilę vienas kitam prisiekė prie baseino. Iškilmes stebėjo du teisėjai, kad, anot jaunojo, "šis kartas būtų amžinas". Aktoriaus santuoka su G. Haitauer ilgą laiką buvo pakibusi ant plauko. Todėl dabar pora vėl uždegė tradicines vestuvių žvakes ir pasikeitė žiedais. Tada buvo geriamas šampanas ir valgomas maistas iš prabangaus R. de Niro restorano "Nobu" Niujorke.

R. de Niro ir G. Haitauer 1987-aisiais susipažino Londone ir 1997-aisiais susituokė. Po dvejų metų jis įteikė skyrybų prašymą, kuris niekada neįsigaliojo. Nepaisant audringo ginčo dėl rūpinimosi šiandien šešiamečiu sūnumi Eliotu (Elliott), sutuoktiniams pavyko išspręsti santuokines problemas.

ELTA