Kauno miesto mero Arvydo Garbaravičiaus žmona Rita Garbaravičienė organizuoja labdaros akciją "Kalėdoms - su širdingumu ir atjauta". Akcijos metu surinktas dovanas ketinama įteikti senelių slaugos įstaigoms bei globos namuose augantiems vaikams.

Kauno miesto vadovo žmona prie savo akcijos kviečia prisidėti Kauno verslininkus. Prašymai savo produkcija padėti likimo nuskriaustiems vaikams ir seneliams buvo išsiųsti 50 Kauno įmonių, kelios iš jų jau atsiliepė. Sukauptus reikalingiausius daiktus, higienos priemones, drabužius prieš šventes ketinama nuvežti Kauno vaikų globos namų auklėtiniams bei slaugomiems vienišiems seneliams.

"Norėtųsi, kad ši akcija nebūtų vienadienė, o išsiplėtotų į tolimesnę, platesnę labdaros bei gerumo tradiciją. Mes visi kartu, pagal išgales ateityje galėtume geranoriškai ištiesti pagalbos ranką tiems, kuriems mūsų paramos ir atjautos labiausiai reikia", - teigia R. Garbaravičienė.

Kalėdinę labdaros akciją Kauno mero žmona rengia pirmą kartą. Ateityje R. Garbaravičienė numato įsteigti labdaros ir paramos fondą.

ELTA