Gal ir sunku patikėti, bet net ir patiems įžymiausiems šou verslo rykliams susirasti antrąją pusę sudėtinga. Ypač sunku susipažinti.  Dažniausiai viskas vykta taip: „viename vakarėlyje pamačiau Ją/Jį. Jis/Ji man labai patiko, norėjau prieiti ir užkalbinti, tačiau aplinkui sukosi būriai bulvarinių leidinių fotografų, todėl nenorėjau, kad jau kitą rytą apie tai būtų skelbiama spaudoje...“ Pirmiausiai bijoma paparacų, o antra – dėl įtempto grafiko jie tiesiog neturi laiko pažintims.

Galiausiai žvaigždė taip ir nesusipažįsta su jai patikusiu žmogumi. Todėl Holivude mielai naudojamasi žymių svočių paslaugomis, kurių garsūs klientai dažniausiai pageidauja, kad antroji pusė nebūtų iš aktorių aplinkos. Samdydami profesionalias svočias jie nori „išplėsti horizontus“. Pasak garsenybėms piršliaujančios Barbės Adler, Holivudo aktorės dažniausiai nori susipažinti su jau įsitvirtinusiu tiek gyvenime, tiek versle vyru.  Todėl joms peršami verslininkai ir valdžios vyrai. O Holivudo vyrukai neieško žvaigždžių, jiems reikia mielos, mėgstančios suktis namuose moters, kuri norėtų susilaukti vaikų.

Už savo paslaugas svočios gauna labai neblogą atlygį. Štai Barbė Adler gauna ne mažiau kaip 20 000 dolerių už komplektą: jos telefono numeris, apmokymas, kaip elgtis per pasimatymą, ir prieiga prie jos duomenų bazės, kurioje yra informacijos apie 50 000 klientų (programa galioja metus).

Šaltinis: Kleo.ru