Viena Brazilijos gyventoja apie tai, jog buvo nėščia, sužinojo tik pagimdžiusi! 27-erių Klaudina Fernanda pagimdė 3,255 kg sveriančią ir 48 cm ūgio mergaitę, besiprausdama duše, savo namuose. Atvykusi pas medikus su naujagimiu ji pasakė, jog nė neįtarė esanti nėščia. Nors moteris jau turi 3 vaikus, kuriems dabar yra 4,6 ir 8 metai. Likus savaitei iki gimdymo ji lankėsi pas gydytoją, tačiau šis nepastebėjo jokių nėštumo požymių. Pasak gydytojų, tai ne vienintelis toks atvejis, kai nėštumas nepastebimas dėl pernelyg didelio moterų antsvorio ir nutukimo.

Analogiška situacija nutiko amerikietei Amandai Braizendin pernai, kai į ligoninę patekusi dėl aštraus pilvo skausmo, sužinojo, kad iš ligoninės ji išeis su sūnumi ant rankų... 14 kilogramų antsvorio per tuos metus jai atrodė normalu, nes metė rūkyti ir ėmė daugiau valgyti.

Panaši istorija nutiko ir jaunai olandei kikboksininkei Pamelai V. 17-etė sportininkė buvo skubiai nugabenta į ligoninę, kai po kikbokso varžybų pradėjo kraujuoti. Gydytojai nustatė, kad Pamela jau 7-ą mėnesį nėščia. Tą pačią dieną, po cezario pjūvio operacijos, jai gimė dukrelė. Nei pati Pamela, nei jos tėvai, neįtarė apie nėštumą. Nors sveriantis prieš varžybas buvo matyti, kad sportininkė priaugo 7 kilogramus svorio, tai nesukėlė įtarimų, mat ji visada buvo stamboka.

2005-aisiais taip pat netikėtai pagimdė 23 metų brazilė krepšininkė Silvija Kristina. Apie savo nėštumą ji sužinojo likus 3 dienoms iki gimdymo. Po svarbių varžybų pasijutusi prastai, kreipėsi į polikliniką ir čia sužinojo naujieną. Štai taip „bambos išvarža“ (jos manymu) pavirto kūdikiu. 

Šaltinis: medinfo.ru