Kokaino skandalo iškamuota supermanekenė Keit Mos (Kate Mos) po keturias savaites trukusio gydymo paliko narkomanų reabilitacijos kliniką.

Kaip pranešė jos agentūra, modelis šią savaitę išvyko iš "Meadows Clinic" JAV Arizonos valstijoje. K. Mos džiaugiasi, jog vėl galės dirbti, sakė jos atstovė. Be to, britų manekenė netrukus vėl galės pasimatyti su trimete dukra.

Mados verslo ikona rugsėjį iš Londono atskrido gydytis į JAV. Minėtame centre savo problemas dėl narkotikų ar depresijos jau sprendė daugybė garsenybių, tarp jų - atlikėja Vitni Hiūston (Whitney Houston) bei modelis Eli Makperson (Elle McPherson).

Britų laikraštis "Daily Mirror" rugsėjį sukėlė skandalą, išspausdindamas kokainą uostančios K. Mos nuotraukas. Spauda dėl manekenės paslydimo kaltino jos draugą Pitą Dohertį (Pete Doherty). Su K. Mos sutartis nutraukė didieji mados namai, taip pat Švedijos drabužių gamintoja "Hennes & Mauritz" (H&M).

Tačiau nuo manekenės nenusisuko "Dior" ir kosmetikos milžinė "Rimmel". K. Mos padėkojo visiems už paramą. Ji ketina dar kurį laiką pabūti JAV su draugais ir tada grįžti į darbą.

ELTA