Popdievaitei Kaili Minoug (Kylie Minogue) Australijos Melburno ligoninėje atliekami tyrimai ir ruošiamasi šią savaitę atlikti krūties operaciją, ketvirtadienį pranešė jos vadybininkas.

Pirminių tyrimų duomenimis, vėžio ląstelių nerasta kituose kūno organuose.

Antradienį K. Minoug paskelbė, kad jai buvo diagnozuota ankstyva krūties vėžio stadija. Dėl ligos jai teko atidėti koncertinį turą po Australiją bei pasirodymus Azijoje.

"Šiuo metu K. Minoug atliekami tyrimai ir ruošiamasi krūties operacijai, kurią atliks vienas iš geriausių Australijos chirurgų. Operaciją tikimasi atlikti dar šią savaitę, - teigiama dainininkės vadybininko pareiškime. - Laimei, pirminiai tyrimo duomenys patvirtino ankstesnę diagnozę, kad vėžio ląstelės nėra paplitusios po kitus kūno organus, jų aptikta tik krūtyje".

K. Minoug savo karjerą pradėjo kaip kukli paauglė aktorė, devintajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje vaidinusi muilo operoje "Kaimynai" ("Neighbours"), tačiau iškilo iki pasaulinio garso žvaigždės ir tapo viena iš geriausių pasaulio dainininkių.

Pagal 2004 metų turtingiausių jaunų australų sąrašą, kuris buvo sudarytas žurnalo BRW, K. Minoug turto vertė - apie 60 mln. Australijos dolerių (daugiau nei 124 mln. litų).

ELTA