40-metė "Eli Makbyl" ("Ally McBeal") žvaigždė Kalista Flokhart (Calista Flockhart) padeda savo širdies draugui Harisonui Fordui (Harrison Ford) rūpintis sunkiai sergančia jo pirmąja žmona. 61 metų Meri Markat (Mary Marquat) serga išsėtine skleroze. Kaip pranešė laikraštis "Sun", kino žvaigždė H. Fordas savo buvusiai sutuoktinei nupirko namą ir rekonstravo jį pagal ligonės poreikius. Be to, jis su K. Flokhart pasamdė slaugytoją ir apmoka medicinos sąskaitas.

"Harisonas elgiasi kaip tikras draugas. Ir Kalista yra puiki", - laikraštis citavo M. Markat. H. Fordas ir M. Markat susituokė 1964-aisiais. Jų santuoka žlugo, kai aktorius aštuntajame dešimtmetyje po sėkmingo filmo "Žvaigždžių karai" ("Star Wars") išgarsėjo visame pasaulyje.

H. Fordas antrą kartą buvo vedęs scenaristę Melisą Matison (Melissa Mathison). Anot jo, pirmosios žmonos ligą galėjo paskatinti iširusi santuoka. "Aš labai apgailestauju dėl skyrybų ir skausmo, kurį jos sukėlė. Aš savo jaunystėje padariau klaidų, bet aš pasikeičiau", - teigė H. Fordas.

ELTA