Visiškai pakeitusi savo įvaizdį Vokietijos pop-diva Jeanette neseniai pristatė naująjį singlą "Bad Girls Club". Pop/rock stiliaus dainos klipe galima pastebėti naujuosius dainininkės pasikeitimus tiek išvaizdoje, tiek muzikoje.

Neseniai Vokietijos medijoje pasirodė straipsniai neva Jeanette Biedermann yra nėščia! Ne paslaptis, kad Jeanette turi naują draugą, grupės kolegą Jorg.

Kai praėjusią savaitę Jeanette pasirodė su savo naujuoju vaikinu COMET 2005 apdovanojimuose, tuomet daugelis laikraščių ir TV laidų iškart susidomėjo jais. Vieni rašė, kad Jeanette pastebėta "su pilvuku" ir plačiai visuomenei rodė savo nėštumo džiaugsmą, o kiti net bandė išsiaiškinti nuo ko gražioji blondinė pastojo.

Tačiau vieno didelio žurnalo interneto dienoraštyje mūsų gražuolė pasipasakojo "Pletkų ir gandų skyreliui": "Visuomet, kai tik aš su juo kur nors pasirodau viešumoje, iškart kyla gandų ir pletkų apie mano vestuves bei nėštumą, o taip pat ir visus kitus panašius dalykėlius. Taigi, noriu pareikšti: aš nesu nei susižadėjusi, nei ištekėjusi, nei nėščia. Kokie nuostabūs šie visi gandai!".

Įvaizdžiui tokio pobūdžio gandai gandeliai nėra visiškai blogas dalykas, nes greitu laiku pasirodys naujas Jeanette albumas! O tokiu metu įvairiausios antraštės yra nepaprastai sveikintinos...

Šaltinis: www.EuropeanHitRadio.de.vu