Gruodžio 30 dieną 19.00 val. TV3 televizija tiesiogiai iš didžiausios pramogų arenos Lietuvoje "Siemens" transliuos įspūdingą reginį - pasakišką "Išsipildymo akcijos" finalą - teatralizuotą koncertą, kurį vaikams dovanos Vilniaus bankas ir per 50 garsiausių Lietuvos muzikos ir televizijos žvaigždžių: Rytis Cicinas, Violeta Riaubiškytė, Andrius Mamontovas, Geltona, Česlovas Gabalis, Alanas Chošnau, Amberlife ir Ladybird, Taja, Rosita Čivilytė, Neda, Deivis, Liveta ir Petras Kazlauskai, Linas ir Simona, grupės "Mango", SEL ir "Mokinukės", "Delfinai", "Bavarija", "Kastaneda", "G&G Sindikatas", "In Culto", akcijos globėja Nomeda Marčėnaitė, maestro Vytautas Kernagis ir kiti.

"Visos šios garsiausios Lietuvos žvaigždės finaliniame "Išsipildymo akcijos" renginyje taps spalvingais pasakų perzonažais: Andrius Mamontovas - Piteriu Penu, Nomeda Marčėnaitė - Geraja Fėja, Taja - Pelene, Violeta Riaubiškytė ir Česlovas Gabalis - Jūrų princese ir princu, Vytautas Kernagis - Stebukladariu, Stano - Angelu Sargu, Rosita Čivilytė - Sapnų Karaliene, Alanas - Žiemos klajūnu, Geltona - Saulės palydove, Rytis Cicinas - Čigonu ir t.t.", - pasakoja šio įspūdingo renginio režisierė Rasa Micachienė, kurianti ir pokalbių laidą "Nomeda".

Pasak režisierės, "Išsipildymo akcijos" finalinio renginio kūrime dalyvauja beveik 500 artistų, stilistų, grimuotojų, scenografų, režisierių ir techninių darbuotojų.

"Tris valandas truksiančiame renginyje TV3 žiūrovai pamatys akrobatus, kaskadininkus, cirko artistus ir jų pasirodymus su lokiu, beždžione ir balandžiais, fakyrų ir gimnastų šou, scenoje šoks per 80 profesionalių šokėjų, dainuos ne tik garsiausi šalies dainininkai, bet ir globos namų auklėtiniai. Visas renginys bus suskirstytas į keturias dalis. Kiekviena jų turės savo temą, scenografiją, atlikėjus ir kostiumus. Tai bus dinamiškas ir pasakiškas renginys", - pasakoja R. Micachienė.

Finalinis "Išsipildymo akcijos" renginys, į kurį suvažiuos beveik trys tūkstančiai vaikų iš visos Lietuvos globos namų, pasakos trijų našlaičių istoriją, kuriems šaltą žiemą surasti meilę ir šilumą, saulę ir šviesą, padeda įvairiausių pasakų personažai.

Įspūdingas "Išsipildymo akcijos" finalas su garsiausiomis Lietuvos žvaigždėmis ir vaikais iš visos Lietuvos globos namų - gruodžio 30 dieną 19.00 val. tiesiogiai iš "Siemens" arenos per TV3!

***

Padėti globos namuose augantiems tėvų paliktiems vaikams ir našlaičiams Jūs galite aplankydami juos globos namuose arba skambindami ir siųsdami žinutes šiais numeriais: 1604 (auka 2 litai) ir 1675 (auka 5 litai). Jei siunčiate žinutę, langelyje įrašykite žodį VAIKAMS. Globos namų adresus ir kiek suaukota pinigų SMS žinutėmis ir skambučiais - visi geros valios žmonės gali pamatyti interneto svetainėse www.tv3.lt ir www.nomeda.lt/vaikams. Taip pat paremti mažylius galite pirkdami akcijos ženkliuku "Arkliuku" pažymėtus gaminius arba patys apsilankydami vaikų globos namuose. Reportažus apie tai, kaip sekasi "Išsipildymo akcijai" ir akcijos globėjai Nomedai Marčėnaitei svečiuotis Lietuvos kūdikių ir vaikų globos namuose, kokios vaikučių nuotaikos laukiant Kalėdų stebuklo - žiūrėkite kasdien pokalbių laidoje "Nomeda" prieš TV3 Žinias arba po 21.00 val. vakaro. "Išsipildymo akcijos" mecenatas "Fazer Gardėsis", generalinis rėmėjas "Topocentras", akcijos partneriai: "Vičiūnai", "Suslavičius-Felix", "Mediafon", "Naujoji Rūta", "Paletti", "Uno X", "Vilniaus mėsa" ir "Reval Hotel Lietuva", taip pat visi mobiliojo ryšio operatoriai - Omnitel, Tele2 ir Bitė GSM - atsisakė administravimo mokesčio už akcijos žinutes ir skambučius, tad visi suaukoti pinigai, valstybei atskaičius PVM, atiteks vaikams iš globos namų. "Išsipildymo akciją" stebi audito kompanija "KPMG Lietuva".

TV3 televizija