Rytoj, gruodžio 30 dieną, 19.00 val. įvyks įspūdingas didžiausio labdaros projekto Lietuvoje 'Išsipildymo akcijos" finalas, kurio metu geros valios žmonės paskutinį kartą šiemet galės ištiesti gerumo ir dosnumo ranką net 6500 tėvų paliktų vaikų ir našlaičių iš 100 globos namų.

Įspūdingą renginį, kurį kuria beveik 500 artistų, stilistų, grimuotojų, scenografų, režisierių, vaikų globos namų auklėtinių, talentingiausių šalies vaikų ir techninių darbuotojų, per 50 garsiausių Lietuvos muzikos ir televizijos žvaigždžių - Rytis Cicinas, Violeta Riaubiškytė, Andrius Mamontovas, Geltona, Česlovas Gabalis, Alanas Chošnau, Amberlife ir Ladybird, Taja, Rosita Čivilytė, Neda, Deivis, Liveta ir Petras Kazlauskai, Linas ir Simona, grupės "Mango", SEL ir "Mokinukės", "Delfinai', "B'avarija", "Kastaneda", "G&G Sindikatas', "In Culto", akcijos globėja Nomeda Marčėnaitė, maestro Vytautas Kernagis, "Be tabu savaitės" vedėjai Ramunė Kurienė ir Vytautas Tulevičius, - tiesiogiai transliuos TV3 televizija ir informacinių technologijų bendrovė "Penki kontinentai", kuri suteikia galimybę visam pasauliui pamatyti šį įspūdingą reginį internetu svetainėje www.5ci.lt.

"Išsipildymo akcijos" finalo renginį, kuriame - absoliučiai visų rūšių menas nuo dainų iki šokių, nuo teatro iki kostiumų dizaino, grimo ir scenos dekoracijų, cirko, taip pat akrobatikos ir gimnastikos elementų, ugnies ir spalvų šou, interneto svetainėje www.5ci.lt bus galima matyti dar 2 savaites po renginio.

Finalinis "Išsipildymo akcijos" koncertas rengiamas iš Vilniaus banko paaukotų pinigų, skirtų akcijos koncertui vaikams organizuoti. Visos Lietuvos muzikos žvaigždės 'Išsipildymo akcijos" finale dainuos be honorarų.

Padėti 6500 tėvų paliktų vaikų ir našlaičių iš 100 globos namų TV3 žiūrovai ir www.5ci.lt lankytojai galės siųsdami SMS su žodžiu VAIKAMS arba skambindami specialiais akcijos numeriais - 1604 (auka 2 litai) ir 1675 (auka 5 litai) - viso renginio metu.

Į "Išsipildymo akcijos" finalo renginį suvažiuos beveik 3000 vaikų ir atstovų iš visos Lietuvos globos namų. Viso renginio metu juos prižiūrės ir talkins jiems savanoriai - TV3 žvaigždės ir Vilniaus Gedimino technikos universiteto studentai.

Įspūdingas "Išsipildymo akcijos" finalas su garsiausiomis Lietuvos žvaigždėmis ir vaikais iš visos Lietuvos globos namų - gruodžio 30 dieną 19.00 val. tiesiogiai iš "Siemens" arenos per TV3 ir www.5ci.lt!

Šaltinis: TV3