"Idealios poros" dalyviai, prieš ateidami į realybės šou, net nenutuokė, kad antrąją projekto savaitę jie gaus visiems naują ir netikėtą užduotį.

Jau šį pirmadienį jų gyvenamosiose patalpose pradėjo veikti vaikų klubas. Kiekvieną rytą projekto dalyviai pasitinka dešimt 4-7 metų amžiaus vaikų, kuriuos turi prižiūrėti, pamaitinti , migdyti pietų miego, eiti kartu į lauką, žaisti bei kitaip užiminėti, kol po darbo dienos jų pasiimti ateis tėveliai. Kad viskas vyktų tikrai sklandžiai vaikų klubo veiklą nuolat stebi profesionali vaikų psichologė A. Šimelionienė.

"Pirmąją savaitę gyvenome tango nuotaikomis, o šią į namus įėjo triukšmas, - šypsodamasi apie pirmą dieną su vaikais pasakojo projekto dalyvė Viktorija. - Nelengva, bet tikrai smagu".

Smagu leisti laiką kartu su dešimt jaunų auklėtojų pasirodė ir vaikams. Jie laksto nuo vieno dalyvio prie kito, mielai kartu šoka, piešia, klausosi pasakų, dūksta ir vakare tik po ilgų tėvų įkalbinėjimų, kad rytoj tikrai galės sugrįžti, su ašaromis akyse palieka "Idealios poros" vaikų klubą.

"Iš tikrųjų esu nustebusi, kaip mūsų vaikinai puikiai elgiasi su vaikais. Kaip tikri tėvai. Štai, Giedrius, kaip koks dramblys nešioja vaikus ant nugaros po sniegą", - stebėjosi Sandra.

Kad buvimas su vaikais leidžia geriau pažinti vieniems kitus, padeda atsiskleisti tam tikroms charakterio savybėms bei visus suvienija, vieningai tvirtino ir kiti projekto dalyviai.

"Tačiau tai tikrai rimtas, atsakomybės reikalaujantis darbas",- neabejojo savaitės naujokė Sofija.

Šaltinis: ELTA pranešimai spaudai