Indijoje viena mergina buvo apkaltinta nešiojanti "velnio vaiką" ir nutempta pas žiniuonį. Bet paaiškėjo, jog tai būta ne embriono, o 15 kilogramų auglio.

Septyniolikmetė Čabi Šabar (Chhabi Shabar), gyvenanti kaimelyje rytinėje Indijos dalyje, buvo nuvesta pas žiniuonį, mat prieš keletą mėnesių jos pilvas ėmė sparčiai didėti, rašoma laikraštyje "Telegraph".

Čabi kaimynai paskelbė, kad netekėjusi mergina yra nėščia. Jos neturtingas tėvas nuvedė dukrą pas vietos gydytoją. Šis patvirtino, jog mergina nešioja kūdikį, nes jos pilvas nesiliovė augęs, be to, ją nuolat pykino ir dusino.

Kaimo gydytojas nuvedė Čabi pas žiniuonį, kuris paskelbė, kad mergina nešiojanti "velnio vaiką", pasakojama laikraštyje. Kai žiniuonio maldos nepadėjo, kaimiečiai išvarė merginą iš savo bendruomenės.

Čabi giminaičiai, gyvenantys Kalkutoje, šią savaitę nuvedė ją pas miesto gastroenterologą. Mergina vos begalėjo paeiti.

Tyrimai parodė, kad Čabi nėra nėščia. Jos pilvo srityje medikai aptiko auglį. Gydytojų teigimu, auglys buvo didumo sulig penkiais embrionais.

"Kai auglį išėmėme, tėvai buvo apstulbę", - pasakojo gydytojas Arkas Banerdžė (Arko Banerjee). Jis tvirtino, jog tokia operacija jam buvusi pirmoji.

ELTA