16-metis Hario Poterio (Harry Potter) vaidmens atlikėjas Danielis Redklifas (Daniel Radcliffe) palaiko slaptą meilės romaną su septyneriais metais vyresne kino studijos kirpėja. Anot bulvarinio laikraščio "Daily Mail", jaunoji žvaigždė ir iš Airijos kilusi Emi Bern (Amy Byrne) artimiau bendrauti pradėjo prieš metus, kai buvo kuriamas ketvirtasis filmas apie H. Poterį. Nuo to laiko jie reguliaria bendrauja, rašo laikraštis, remdamasis aktoriaus draugais.

D. Redklifas dar praėjusią savaitę tvirtino, jog neturi rimtos draugės. Pasak laikraščio, E. Bern ir D. Redklifas pastaruoju metu nesusitikinėja, nes ji dalyvauja filmavimo darbuose Turkijoje. Tačiau abu jie "valandas praleidžia prie telefono ir nuolat keičiasi SMS žinutėmis".

Aktoriaus atstovė paneigė gandus apie jo meilės romaną. "Danielis ir Emi yra geri draugai. Tai yra nieko daugiau kaip draugystė. Danielis yra labai draugiškas žmogus ir labai dažnai lanko kitus namuose", - sakė ji.

Laikraštis teigia sužinojęs, kad kirpėja netoli kino studijos, kurioje kuriama dalis filmo apie H. Poterį, išsinuomojo kambarį. D. Redklifas gali ją čia dažniau lankyti.

ELTA