"Maxim" skaitytojai žaviąją VIVA vedėją Gulcan (23) išrinko metų TV vedėja! Ooo, kaip VIVA didžiuojasi!

Na, čia jau VIVA-Team laiminga: Gulcan Lifestyleo žurnalo "Maxim" skaitytojai išrinko Gulcan ir ji tapo 2005 metų moterimi! Po to, kai VIVA LIVE! vedėjai praėjusiais metais iki pirmosios vietos tiek nedaug trūko, šįkart Gulcan išsikovojo "TV vedėjos" kategoriją!

Ar ji galvojo apie pergalę, VIVA panorėjo sužinoti iš mielosios kolegės. Ji jiems prisipažino: "Visiškai atvirai linkėjau sau sėkmės. Ir jei dar atviriau, vienam asmeniui tiek ir taip ilgai pliurpiau, kol jis mane išrinko. Tačiau nenoriu tikėti, kad pasirinkimas buvo toks menkas - ir jei jau taip: kaip gerai, kad aš tą asmenį spaudžiau."

Mes esame tikri, Gulcan, pasirinkimas tikrai nebuvo menkas! Ir į klausimą, kas kovoj turėjo lemiamą reikšmę, ji, kaip visada sąmojingai, atsakė: "Geidulinga subinė, geidulingos ilgos kojos. Tikriausiai taip pat todėl, kad aš visada tiek daug nesąmonių priskaldau."

Beje, apie savo pergalę Gulcan sužinojo per atostogas Majamyje.
"Žmogau, aš apsidžiaugiau. Aš kaip tik sėdėjau Majamy balkone ir paskambino. Tada aš pirmiausiai garsiai sušukau "Jippi-Yeah" ir tada su savo draugu susistumdėm ("kiškių šokį")!" - pridūrė Gulcan.

Šaltinis: www.EuropeanHitRadio.lt