Vaikelio besilaukianti TV3 laidos "TV pagalba" narė gelbėtoja Neringa sako dar niekada savimi taip nesirūpinusi, kaip dabar.
"Gal čia tie siaučiantys hormonai kalti, nežinau, bet kiekvieną rytą nubudusi pagalvoju, kad noriu būti pati gražiausia mama pasaulyje ir mano vaikelis galėtų manimi didžiuotis. Taip jau yra Lietuvoje, kad besilaukiančiai moteriai retai rasi gražesnį rūbą, o fobija, kad bet kas, net plaukų dažymas, gali pakenkti vaikeliui, daugelį moterų atgraso nuo noro būti gražioms, patrauklioms. O aš labai noriu būti graži mama ir stengiuosi kasdien save palepinti", - atvirauja Neringa Dombrovskienė.
Nors vaikelio lyties Neringa dar nežino, ji spėja, kad gims berniukas. Būsimoji mama prisipažino, kad ir jos vyras Jaroslavas slapčia tikisi sūnaus:
"Manau, kad gims berniukas. Daugelis sako, kai moteris laukiasi mergytės, ji iš mamos visą grožį "pavagia". O aš, atvirkščiai, noriu tik gražėti! Tikiuosi, energijos užteks visą nėštumo laikotarpį ir grožio terapijoms, ir žmonių gelbėjimui. O dabar svajoju apie šiltą relaksacinį aromaterapinį viso kūno masažą."

TV3