Joninių dvasia į Vilnių atkeliauja jau šiandien! Pačiose gražiausiose sostinės centro vietose - Vilniaus Rotušės aikštėje, prie Vyriausybės rūmų ir prie Baltojo tilto - 11.00 val. išdygo kvepiančio kaimiško Joninių šieno kupetos. Prie jų būriuosis, šoks, gitaras brazdins ir Jonines švęs Joninių linksmintojai ir Lietuvos muzikos žvaigždės: "Skamp", "Biplan", Linas su Simona ir Hokšila!

     "Šiemet darbų gausybėje paskendę miestiečiai Joninių atributus pamatys šalia savęs - pačiame Vilniaus centre. Padainuoti su gitara per pietų pertrauką - geriausias būdas "užsivesti" vakaro linksmybėms", - sako šios smagios idėjos autorė Aušra Vasiljevienė.

     O linksmybės Joninių išvakarėse, birželio 23-ąją, miestiečių laukia iš tiesų įspūdingos: trumpiausią vasaros naktį Lietuvos Jonams dainuos žaviausios šalies atlikėjos Violeta Riaubiškytė, Geltona ir Taja, merginų grupės "Mango", "Yva" ir "Mokinukės", o Janinoms, Jonėms ir Janytėms - geidžiamiausi šalies vyrai: Rytis Cicinas, Alanas Chošnau, Amberlife, grupės "Bavarija", "Delfinai", "Biplan", "Kastaneda" ir kiti. Šventinį vakarą ves Joninių kovotojai "Be tabu" porelė Ramunė Kurienė ir Vytautas Tulevičius.

     Lietuvos Jonams, Janinoms, jų šeimoms ir artimiesiems dainuos ir Linas Adomaitis su Simona ir Hokšila, grupės "Skamp", "Tabu" ir "Balius". Prie kaimo šieno kupetų šiandien Jonines pradeda švęsti:

14.00 val. Linas su Simona ir Hokšila prie Baltojo tilto (iš Goštauto g.)

15.00 val. grupė "Skamp" - Rotušės aikštėje

16.00 val. grupė "Biplan" prie Vyriausybės rūmų

Lauksime visų!

Šaltinis: BNS pranešimai