Įdomus faktas: futbolas jo stebėtojams suteikia galingą seksualumo užtaisą! Tačiau šio tyrimo rezultatai kalba tik apie vieną anglų komandos žvaigždę – Deividą Bekhemą (David Beckham) -  vieną žinomiausių pasaulio sportininkų. Pasirodo, kad jis pats to nė neįtardamas, ryškiai pakoregavo demografinę situaciją šalyje.

Atlikus tyrimą paaiškėjo, jog savo žaidimu, o ypač įvarčiais, D.Bekhemas provokuoja gimstamumo padidėjimą. Tačiau čia nėra nieko stebuklingo! Po sėkmingų rungtynių futbolo fanatai pajunta didžiulį emocinį pakylėjimą, ir su triguba energija puola aistringai mylėtis.

Tiesa, tyrimas kol kas remiasi viena situacija, kai Deividas 2002-aisiais įmušė įvartį į Argentinos komandos vartus. Chronologiniai skaičiavimai ir akušerių atliktos apklausos  Britanijos gimdymo namuose parodė, kad būtent tą dieną buvo pradėtas neįtikėtinai didžiulis skaičius mažylių. “Postfutbolinis” sindromas pastebimas ne tik Didžiojoje Britanijoje, bet ir kitose šalyse, kurių komandos dalyvauja Pasaulio čempionate.

Šaltinis: kleo.ru