Rugsėjo 1-ąją Vilniaus gatvėse bus dovanojamos knygos
Všį "Europos namai" vilniečiams ketina išdalinti apie 3000 knygų, dalis knygų buvo išdalinta Vilniaus mokytojų namų organizuotame koncerte "Su Rugsėjo 1-ąja", kitas knygas rugsėjo 1-2 dienomis dalins velomobilius Vilniaus gatvėmis vairuojantys jaunuoliai.

Vilniaus gyventojams yra dalinami leidyklų "Alma Litera" ir "Šviesa" paramos akcijai dovanoti vadovėliai, pažintinė literatūra, pagalbiniai leidiniai mokykloms, knygos vaikams, meno albumai, kelionių vadovai, visuomenės, politikos ir filosofijos knygos - iš viso apie keturiasdešimt pavadinimų leidinių.

"Ar gali būti geresnė dovana rugsėjo 1osios proga už knygą? Džiaugiamės ir esame labai dėkingi leidykloms, kad sutiko paremti mūsų inciatyvą. Tikimės, kad ši akcija taps maloniu siurprizu, prisidėsiančiu kuriant šventišką mokslo metų pradžios nuotaiką visame mieste", - sako J. Akromienė, "Europos namų" direktorė.

Všį "Europos namai" - tai pelno nesiekianti organizacija, įgyvendinanti švietimo projektus globojanti ekologinį miesto transportą propaguojantį jaunimo projektą "Velo", teikianti visuomenės informavimo ir komunikacijos paslaugas.

BNS pranešimai spaudai