Džiaugiamės, kartu su 15min.lt, galėdami pristatyti atnaujintą „Dienos mažylių“ konkursą. Kviečiame visus registruotis ir siųsti Jūsų mažylių nuotraukas. Konkursas, kuriam pasibaigus daugiausiai balsų surinkę mažyliai bus apdovanoti vertingais rėmėjų prizais, truks vieną mėnesį. Konkurso pabaigoje atsitiktiniu būdu išrinkto mažylio nuotrauka puikuosis dienraštyje 15min. Džiaugiamės, kartu su 15min.lt, galėdami pristatyti atnaujintą „Dienos mažylių“ konkursą. Kviečiame visus registruotis ir siųsti Jūsų mažylių nuotraukas.

Konkursas, kuriam pasibaigus daugiausiai balsų surinkę mažyliai bus apdovanoti vertingais rėmėjų prizais, truks vieną mėnesį. Konkurso pabaigoje atsitiktiniu būdu išrinkto mažylio nuotrauka puikuosis dienraštyje 15min.


Rėmėjai:

Eurovaistinė - pagrindinis šio projekto rėmėjas pristato savo linija SEBAMED ir įsteigia prizus, SEBAMED kosmetikos priemones, bei 10 medaus kortelių.

Babycenter - didžiausias vaikiškų prekių pasirinkimas ne tik kūdikiams, bet ir vaikams. Tai gerai žinomų ir kokybiškų vaikiškų produktų prekinių ženklų atstovas Lietuvoje.

Baroca - ekologiška kosmetika, drabužėliai vaikams, žaislai. Auginkime jaunąsias kartas ekologiškai, ta proga Baroca konkurso šešiems daugiausiai simpatijų sulaukusiems mažyliams dovanoja 100 LT vertės čekius.

Kviečiame visus dalyvauti ir kartu džiaugtis nuostabiomis mažylių nuotraukomis.

Dalyvavimas konkurse:

Konkurso laikotarpis 05.11 – 06.11

Registruokitės ir talpinkite mažylio nuotrauką 15min.lt tinklalapyje „Dienos mažylio“ rubrikoje. Talpinti galite ne daugiau vienos mažylio nuotraukos. Nuotrauka atvaizduojama tinklalapyje po konkurso administratoriaus patvirtinimo.

Registracijos metu Jums pateiksime „parašą“ ir nuorodą, kuri ves į Jūsų mažylio nuotrauką. Šį parašą pasitalpinkite supermama.lt forumo aplinkoje, ir dalinkitės su kitais forumo dalyviais žinia, apie Jūsų mažylio dalyvavimą konkurse.

Mažylius sulaukusius daugiausiai simpatijų paskelbsime 06.12 15min.lt tinklalapyje, „Dienos mažylių“ rubrikoje.