Bendradarbiaudama su Vilniaus bei Kauno savivaldybių Švietimo skyriais rugsėjo 1 - osios proga bendrovė "Ragutis" pirmokams įteikė 5 tonas "LIMONADO".

"Patys gerai prisimename kaip nedrąsiai žengėme pirmuosius žingsnius, tvirtai įsikibę į mamos ranką. Tikimės, kad draugiško ir linksmo "LIMONADO" su vaikų pamėgtu herojumi paršiuku Limpa skardinė, bent šiek tiek leis pasijusti geriau ir su didele drąsa kibti į pirmuosius mokslo išbandymus," - sako AB "Ragutis" marketingo vadovas Vidas Komparskas.

Beveik 6000 skardinių, tėvams gerai pažįstamo tradicinio skonio limonado, kuris pagamintas be saldiklių ir skirtas vaikams, iškeliavo į visas Vilniaus, ir dar daugiau nei 4000 skardinių į Kauno miesto vidurines, pagrindines ir pradines mokyklas.

Kauno Radvilėnų vidurinės mokyklos direktorė Dalia Valentėnienė teigia, kad toks dėmesys pirmokams malonus ne tik jiems, bet ir jų tėvams bei mokyklos pedagogams. "Tokia akcija yra labai naudinga visai mokyklai, nes suteikto dėmesio nauda mokiniams yra neaprėpiama. Pirmaklasiai dažniausiai būna labai smalsūs ir šiek tiek nedrąsūs, todėl kiekvienas paskatinimas jiems labai svarbus, o rėmėjų dovanos leidžia mums sukurti dar didesnę šventę", - sako Radvilėnų vidurinės mokyklos direktorė.

"LIMONADAS" su linksmuoju paršiuku Limpa pasitiko pirmokus klasėse ir buvo išdalintas per pirmąją pamoką. Bendrovės "Ragutis" marketingo vadovas teigia, kad ir kitais metais savo dovanomis įmonė mėgins pradžiuginti ne tik didžiųjų miestų, bet ir visos Lietuvos pirmaklasius.

"Tikimės, kad mokiniams tai bus vienas iš pirmųjų malonių prisiminimų apie mokyklą", - sako Vidas Komparskas.

Šaltinis: BNS pranešimai spaudai