Amerikietė aktorė Šeron Stoun (Sharon Stone) antrą kartą tapo motina. Surogatinė motina aktorei pagimdė berniuką, remdamasi tinklapiu "Gazeta.ru", praneša ELTA.

Š. Stoun atstovė Sindė Berger (Sindy Berger) pranešė, kad berniukas gimė praėjusią savaitę Teksase ir pavadintas Lerdu Voniu Stounu (Laird Vonne Stone). Š. Stoun jau turi ketverių metų įsūnį Roaną (Roan). Jis 2000-ųjų gegužę taip pat gimė Teksase. Aktorė Roanu rūpinasi kartu su buvusiu trečiuoju savo vyru Filu Bronšteinu (Phil Bronstein).

Šį kartą spauda taip pat nusprendė, kad ir antrąjį berniuką aktorė įsivaikino. Tačiau Didžiosios Britanijos dienraštis "Daily Mail" paneigė šią versiją. Neįvardintu šaltiniu besiremiantis laikraštis teigia, kad antrąjį sūnų Š. Stoun pagimdė surogatinė motina, kuriai buvo dosniai atsilyginta. Biologinė berniuko motina yra pati aktorė, tačiau apvaisinimui buvo panaudota donoro sperma.

Pati Š. Stoun atsisakė gilintis į kokias nors detales. Kanų kino festivalio metu aktorė žurnalistams pareiškė, kad sūnaus gimimas - laimingiausia akimirka jos gyvenime. Aktorės teigimu, jos norą turėti antrą vaiką parėmė artimieji ir draugai.

Š. Stoun pripažino, kad suderinti darbą ir motinystę sunku, bet įmanoma. "Patarčiau visoms vienišoms motinoms padaryti tą patį, ką ir aš padariau, ir įrodyti, kad mes tai galime", - sakė Š. Stoun.


ELTA