Didžiosios Britanijos "alternatyvi karališkoji šeima" Viktorija ir Deividas Bekhemai (Victoria ir David Beckham) ketvirtadienį savo "Bekhemų rūmuose" rengia nepaprastai prašmatnų Kalėdų vakarėlį, kurio metu bus pakrikštyti jų vaikai.

Anglijos futbolo rinktinės kapitonas ir jo žmona popmuzikos žvaigždė į šventę sukvietė visą Didžiosios Britanijos įžymybių žvaigždyną. Į krikštynas ir po to vyksiantį vakarėlį atvyks aktorė Liza Harli (Liz Hurley) ir futbolininkas Garis Nevilas (Gary Neville). Penkerių metukų Bruklino (Brooklyn) ir dvejų metukų Romeo krikštatėviais taps artimas Bekhemų draugas ir garsus dainininkas Eltonas Džonas (Elton John) bei jo partneris Deividas Farnišas (David Furnish).

Žiniasklaida praneša, kad rengiant šventę pinigų neskaičiuota: svečiams liokajai patieks iškilmingą šešių patiekalų vakarienę.

"Tai bus tikras Bekhemų mėgstamo stiliaus vakarėlis, kurio prabanga išpūsta iki absurdo", - ketvirtadienį rašo D. Britanijos laikraštis "Daily Mail", kuris, kaip ir kiti bulvariniai laikraščiai, šiam įvykiui skyrė keletą puslapių.

ELTA