Audey Tautou mano esanti... nepatraukli. Taip ji pareškė britų žurnalui "Hotdog".

Gimusi Prancūzijos provincijoje, A.Tautou būdama 17-metė atvyko į Paryžių tikėdamasi gauti kokį nors vaidmenį viename iš sostinės teatrų.
"Tai buvo mano klaida ir kompleksų pradžia", - žurnalui teigė aktorė, - "Paryžiuje man, provincijos merginai, visos moterys atrodė įstabios - jaunos, lieknos, aukštos ir stilingos. Aš tokia nebuvau".

"Pradėjusi gyventi sostinėje įgavau keletą kompleksų. Vienas iš jų - įsitikinimas, kad esu nepatraukli - išliko iki šiol. Tarp pasitempusių, savimi besirūpinančių Paryžiaus moterų vis dar jaučiuosi nepritampanti", - žurnalas citavo Audrey.

"Atsimenu kaip atsikrausčius į Paryžių, pastebėjau vos už 10 metrų nuo mano buto įsikūrusią "Elite" modelių agentūrą šalia kurios nuolat būriuodavosi minios dailių merginų. Nekenčiau tos vietos", - juokėsi aktorė.

Net ir nusifilmavusi komedijose "Europudingas" ir tęsinyje "Europudingas 2: Rusijos lėlytės", aktorė nesijaučia žavesnė.
Nors visose juostose, kaip ir ją išgarsinusioje "Amelijoje iš Monmartro", Audrey Tautou atlieka mielos, žavios vilioklės vaidmenis, realiame gyvenime atktorė teigia esanti itin kukli ir savimi nepasitikinti.

ELTA