Antonio Banderas pareiškė norintis pagaliau atsikratyti savo "įgimto seksualumo"... Vyras mano, kad taip tarsi prasidėtų nauja jo, kaip aktoriaus, era.

43-jų "Legenda apie Zoro" žvaigždė visuomet vaidino seksualius vyrus, moterų suvedžiotojus ir kvapą gniaužiančius herojus tokiose juostose kaip "Desperado", "Pirmapradė nuodėmė" ar "Zoro kaukė". Dabar vyriškis norėtų labiau "įsimintinų ir charakteringų" vaidmenų.

Taip pat Antonio teigia suprantantis, kad senstantis vyras ir senstanti moteris Holivude yra vertinami pagal labai skirtingus standartus.

"Iškris plaukai, mano juosmenį apjuos lašinukai ir alaus pilvelis, tačiau, manau, kad vis dar galėsiu vaidinti įsimintinas ir charizmatiškas vyrų roles. Jos, žiūrint per aktorystės prizmę, yra ir įdomesnės ir vertingesnės karjeroje, nei dabartinis mano seksualaus super-vyro įvaizdis", - sakė aktorius.

"Moterims galioja kitokie standartai - įsivaizduokite 70-metį vyrą ir jo trisdešimtmetę moterį, o dabar jų amžius sukeiskite vietomis ir tai tampa nebeįmanoma net kine. Tačiau tai jau ne kino pramonės, o pačios visuomenės standartai. Holivude moteriai, perkopuosiai 45-rius metus dažniausiai nebelieka vietos", - vedęs 46-rių aktorę Melanie Griffith aiškino A.Banderas.

1998-jų "Zoro kaukės" tęsinyje - seksualioje nuotykinėje juostoje "Zoro legenda", Antonio Banderas vėl vaidina ypatingą kaukėtąjį kovotoją su blogiu, kuris pirmą kartą per savo norą padėti žmonėms susiduria su rimtomis problemomis savo šeimoje.

"Myliu savo amžių, tačiau jau norėčiau po truputį atsikratyti savo įgimto seksualumo ir išbandyti save kitokiuose vaidmenyse", - atviravo aktorius.

ELTA