Praėjusį savaitgalį Amerikoje įvyko išankstinės animacinės juostos " Ledynmetis 2: eros pabaiga" peržiūros. Likus vos porai savaičių iki pasaulinės filmo premjeros kovo 31 dieną, studijos bosai nekantriai laukė, kokia gi bus žiūrovų nuomonė apie tęsinį, pasakojantį apie naujus ledynmečio gyventojų nuotykius.

Monrealyje, San Franciske, Sietle, Kanzase, Denveryje ir kituose Amerikos miestuose įvykusių peržiūrų rezultatai buvo puikūs. Dauguma žiūrovų, kurie filmą žiūrėjo kartu su savo vaikais, sakė, kad tęsinys jiems patiko kur kas labiau nei pirmasis filmas. " Tai išties smagus filmas. Vaikams patinka veiksmas ir personažai, o tėvams - komiškos situacijos ir suaugusiems skirtas humoras", - taip apie juostą " Ledynmetis 2: eros pabaiga" atsiliepė vienas pirmųjų žiūrovų Kanzase.

Kitų miestų gyventojai filmą gyrė už gerą komedijos, veiksmo ir romantikos derinį, o populiariausiu ir juokingiausiu herojumi ir šįkart išrinko giliuką besivejantį Skretą.

Lietuvoje smagi animacinė juosta " Ledynmetis 2: eros pabaiga" pradedama rodyti balandžio 7 dieną. Profesionaliai lietuviškai filmą dubliuoti padėjo aktoriai A. Sakalauskas, D. Svobonas, E. Kauklienė, A. Dainavičius, S. Bagaliūnas, S. Uždavinys, Dž. Siaurusaitis, pramogų pasaulio atstovai R. Šapauskas, M. Šmitas ir kt. Filmą taip pat bus galima žiūrėti anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Šaltinis: "Forum Cinemas" informacija