Amerikiečių aktorius Bredas Pitas (Brad Pitt) užpildė dokumentus dėl aktorės Andželinos Džoli (Angelina Jolie) vaikų įsivaikinimo. Pasak žiniasklaidos, toks žingsnis galėtų būti užuomina apie artėjančias šių žvaigždžių vestuves.

Žurnalo "Life & Style" teigimu, 41 metų B. Pitas kreipėsi dėl A. Džoli vaikų 4 metų Medokso (Maddox) ir 10 mėnesių Zaharos (Zahara) įsivaikinimo. Kai visi teisiniai dokumentai bus sutvarkyti, abu vaikai turės dvigubą Džoli-Pit pavardę, žurnalui teigė B. Pito atstovė.

30 metų A. Džoli Medoksą įsivaikino Kombodžoje, o Zaharą - Etiopijoje.

"Rašalas įvaikinimo dokumentuose dar neišdžiuvo, o B. Pitas tiesiogine šio žodžio prasme šokinėja iš džiaugsmo. Jis skambina draugams ir pasakoja jiems apie šią nuostabią naujieną", - žurnalas citavo neįvardintą artimą aktorių pažįstamą.

Tuo tarpu kitas žurnalas "In Touch" teigia, kad aktorių pora jau surašė ikivedybinę sutartį ir turėtų netrukus susituokti. Teigiama, kad A. Džoli po vestuvių pakeis pavardę į Džoli-Pit.

Šių matų spalį B. Pitas išsiskyrė su aktore 36 metų Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) po 4,5 metų trukusios santuokos.

A. Džoli ir B. Pitas susipažino praėjusiais metais besifilmuodami filme "Ponas ir Ponia Smit" (Mr. & Mrs. Smith).

ELTA