Iširo garsiausia Rusijos estrados žvaigždžių pora. Ala Pugačiova ir Filipas Kirkorovas interviu naujienų agentūros ITAR-TASS korespondentui patvirtino jau atlikę oficialią skyrybų procedūrą.

"Mes nutraukėme civilinę santuoką, bet neketiname nutraukti bažnytinės", - sakė A. Pugačiova. Kaip žinoma, dainininkų civilinė santuoka buvo įregistruota 1994 metų kovą Sankt Peterburge, o po dviejų mėnesių jie susituokė Rusų misijoje Jeruzalėje. "Mūsų santykiai liko geri, mes tebesame artimi žmonės ir toliau rūpinamės vienas kitu, kaip ir anksčiau", - tikino A. Pugačiova.

"Skyrybos nieko nepakeitė mūsų santykiuose, - pridūrė F. Kirkorovas. - Aš niekada nebevesiu, kadangi mano širdyje visada yra ir bus tik viena moteris - Ala. Aš visada būsiu jos riteris".

Paskelbti pranešimą apie savo skyrybas A. Pugačiova ir F. Kirkorovas patikėjo televizijos pokalbių laidos "Be kompleksų" vedėjai Lolitai Miliavskajai. Komentuodami šį sprendimą, buvę sutuoktiniai ne be ironijos sakė: "Ji be kompleksų. Mes irgi".

Sprendžiant iš dainininkų žodžių, jie neketina dalytis turto. "Mes turime bendrą verslą ir bendrų kūrybinių planų", - pareiškė F. Kirkorovas. Ir artimiausias bendras jų koncertas įvyks jau gruodžio 18 d. Valstybiniuose Kremliaus rūmuose.

ELTA