{mosimage} Rusijos teniso žvaigždė Ana Kurnikova, kurios stulbinanti išvaizda užgoždavo nesklandumus teniso kortuose, slapta susituokė su savo vaikinu dainininku Enrike Iglesiju (Enrique Iglesias), antradienį pranešė žurnalas "US Weekly".

Žurnale teigiama, kad 23 metų A. Kurnikova sekmadienį per labdaringą teniso turnyrą Floridoje buvo pastebėta su vestuviniu žiedu.

A. Kurnikova ir 29 metų sentimentalių dainų atlikėjas E. Iglesijas susitikinėjo nuo to laiko, kai tenisininkė 2002 metais jo dainos vaizdo klipe "Escape" suvaidino dainininko merginą.

Poros atstovai atsisakė patvirtinti "US Weekly" pasirodžiusius pranešimus, kuriuose cituojami nenustatyti šaltiniai. Šie šaltiniai teigia, kad pora prieš kelias savaites susituokė Meksikos Puerto Valartos kurorto paplūdimyje.

"Tai buvo labai mažos ir slaptos vestuvės, kuriose dalyvavo tik šeimos nariai ir keli patys artimiausi draugai", - laikraščiui teigė šaltinis.

A. Kurnikova sužavėjo minias sporto aistruolių dar būdama paauglė ir tapo žinoma kaip "teniso Britni Spyrs (Britney Spears)", nors nė karto nėra laimėjusi nė vieno svarbesnio turnyro. 2004 metų kovą tenisininkė paskelbė pasitraukianti iš profesionalaus sporto.

Ispanų dainininko Chulijaus Iglesijo (Julio Iglesias) sūnus Enrikė dainuoja tiek anglų, tiek ir ispanų kalbomis, o pasaulinį pripažinimą iškovojo tokiais hitais kaip "Bailamos" ir "Hero".

2004©ELTA