Didžiosios Britanijos roko veteranas Rodas Stiuartas (Rod Stewart) septintą kartą tapo tėvu. Jo sužadėtinė Peni Lankaster (Penny Lancaster) pagimdė dainininkui sūnų, antradienį teigiama pranešimuose.

Pirmasis poros kūdikis gimė sekmadienio rytą Londono ligoninėje.

60 metų R. Stiuartas pagerbė savo septintojo vaiko motiną P. Lankaster ir tvirtino negalįs atitraukti akių nuo jauniausios savo atžalos, kuriam dar reikės išrinkti vardą.

Pora, kuri kartu gyvena beveik šešerius metus, su naujagimiu jau grįžo į savo namus Epinge.

R. Stiuartas pareiškime teigė: "Tiek Peni, tiek mūsų sūnelis yra nuostabiai gražūs, sveiki ir gerai jaučiasi. Mes džiaugiamės kiekviena akimirka, praleista su sūneliu, tiesiog negalime atitraukti nuo jo akių".

34 metų P. Lankaster teigė, kad gimdymas buvo "dvasingiausia ir daugiausia jėgų suteikianti patirtis jos gyvenime".

Pora netrukus turėtų susituokti. Šių metų kovą Paryžiaus Eifelio bokšto viršūnėje R. Stiuartas pasipiršo savo ilgametei draugei.

Su pirmąja žmona Alana Stiuart (Alana Stewart) jis susilaukė dviejų vaikų - dabar 26 metų Kimberli (Kimberly) ir 25 metų Šono (Sean). Trečiojo vaiko Rubi (Ruby), kuriai dabar 18 metų, dainininkas susilaukė su buvusia mergina Keli Emberg (Kelly Emberg). Santuokoje su Rakel Hanter (Rachel Hunter) gimė 13 metų Renė (Renee) ir 11 Liam (Liam). Jo vyriausioji duktė Sara (Sarah), kuriai dabar 41 metai, - audringo dainininko jaunystės romano vaisius.

ELTA