Kasdienės TV3 pokalbių laidos "Nomeda" studijoje vakar, sausio 27 dieną, susižadėjo rekordinis skaičius porų - net vienuolika, iš kurių trys garsių Lietuvos žmonių poros: dainininkas Igoris Kofas su drauge Indre, TV3 realybės šou "Meilės trikampis" dalyvis "robinzono" dvynys brolis Laimonas su drauge Raimonda ir "bavaras" Deivydas su seksualiąja grupės "Yva" lydere Natalija.
"Sužadėtuvių ceremonija buvo netikėta ir be galo romantiška: Laimonas savo sužadėtinei žiedelį užmovė ne ant piršto, o įvėrė į bambą, Igoris, besipiršdamas taip susijaudino, kad po meilių žodžių savo mylimajai tik stipriai apkabino ją ir ilgai negalėjo paleisti, o Deivydas Natalijos rankos paprašė dovanodamas jai 150 rožių ir dainuodamas specialiai sužadėtinei sukurtą dainą", - įspūdžius iš filmavimo pasakoja laidos vedėja Nomeda Marčėnaitė.
Širdelėmis išpuoštoje studijoje nebuvo žiūrovų - tik įsimylėjusios ir susižadėti pasiruošusios poros.
"Meilė iki susižadėjimo yra vaikystė, po sužadėtuvių - paauglystė, na o suaugusi meilė yra tada, kai žmonės susituokia. Dabar jūsų meilė yra paauglystės etape ir jau visai netrukus taps suaugusia ir amžina", - romantiškai nusiteikusias poras žodžiais iš Biblijos ir palinkėjimais graudino vienuolis.
Mažų angelėlių nešamus žiedus vienuolis palaimino ir čia pat studijoje įteikė sužadėtiniams. Vieni po kitų vyrai klaupė ant kelių ir prašė savo mylimųjų tapti žmonomis, o išsipuošusios sužadėtinės žadėjo amžiną meilę savo išrinktiesiems ir drąsiai tarė "taip".
"Labai jaudinausi, ką man atsakys Natalija. Mūsų santykiai puikūs ir jau gerą pusmetį galvojau pasipiršti jai, tik laukiau tinkamos progos. Esu labai laimingas, kad ji ištarė "taip", - po sužadėtuvių kalbėjo susijaudinęs Deivydas.
"Mūsų skyrybos tebuvo žiniasklaidos išpūstas burbulas. Mes esame drauge ir esame be galo laimingi", - džiaugėsi Natalija ir raudo paklausta apie vestuves.
Visą laiką filmavimo studijoje sėdėjęs Deivydo kolega "bavaras" Juozas tik krizeno, tačiau Nomedos paklaustas apie sužadėtuves, surimtėjo:
"Aš labai džiaugiuosi dėl Deivydo ir Natalijos, sveikinu ir tikiuosi, kad jų pramintu keliu netrukus patrauksiu ir aš".
Meilės ir masinių sužadėtuvių šventė baigėsi šampanu, milžinišku širdies formos tortu, kurį kaip jaunavedžiai pjaustė visi įsimylėjėliai, džiaugsmo ašaromis ir netikėtomis dovanomis. Daugiau apie tai vasario 14 dieną specialioje šventinėje pokalbių laidoje "Nomeda" per TV3.

Šaltinis: TV3