Kovo 18 dieną 17.40 val. TV3 televizija rodys pokalbių laidą "Nomeda" tema "Neįprasti suaugusiųjų žaidimai".
"Mes dažnai nedrįstame kalbėti apie seksą net ir tarp dviejų žmonių, o šioje laidoje paliesime temą, kuri yra tabu - tai grupinis seksas. Šioje laidoje išdrįso dalyvauti tik trys moterys, nors buvo kviesti ir kur kas didesnę grupinio sekso patirtį turintys vyrai", - apie laidą tema "Neįprasti suaugusiųjų žaidimai" pasakoja jos vedėja Nomeda Marčėnaitė.
Trys skirtingos moterys laidoje atvirai pasakojo skirtingus grupinio sekso išgyvenimus. Tiesa, visos trys pripažino, kad kai tik vyrai, o ne moterys yra grupinio sekso organizatoriai.
"Vyrai yra organizatoriai, o moterys arba prisitaiko, arba ne. Pirmą kartą grupiniame sekse, kurį organizavo mano draugės vaikinas, dalyvavau būdama 22-ejų. Mes buvome penki - du vyrai ir trys moterys. Po seksualinių žaidimų likome nuogi. Viena pora išėjo mylėtis į kitą kambarį, kita pora mylėjosi šalia manęs, o aš buvau tik stebėtoja. Kitą kartą mes mylėjomės trise - aš ir du vyrai. Šį kartą organizatoriai buvo taip pat vyrai", - atviravo laidos viešnia.
Atviro merginų pokalbio klausėsi ir studijoje sėdėjęs 22-ejų Mindaugas su drauge. Jis neištvėręs ėmė prieštarauti pašnekovėms: "Visos moterys svajoja apie grupinį seksą, tik neprisipažįsta. Jos yra iniciatorės".
Visiems girdint Mindaugas prisipažino grupinį seksą propaguojantis nuo šešiolikos, o šiuo metu turi "8 nimfomanių" klubą ir mylisi su jomis drauge su savo draugu. Mindaugo mergina neliko sužavėta savo mylimojo išpažintimi, kaip ir neliko tuo sužavėtas studijoje klausęsi psichologas Tomas Lagūnavičius.
Daugiau apie grupinį seksą ir neįprastus suaugusiųjų žaidimus - kovo 18 dieną 17.40 val. per TV3!

TV3