Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Mute @ 2013 10 25, 20:50)
parodyčiau foto tai ko gero vėl lieptum čiumadanus krautis  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gali būt lotuliukas.gif
Taip jau yr su tom diagnostikom per internetą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 21:56)
lotuliukas.gif gali būt lotuliukas.gif
Taip jau yr su tom diagnostikom per internetą biggrin.gif

pažiūrėk ankstesnį psl mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinok, man vis viena kažkoks persikinis atspalvis pramuša. Pavasarį būčiau linkusi diangnozuoti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 18:47)
Neeea, dabar jau nebe hazel biggrin.gif Dabar jau ir aš sutinku, kad šalta ir kad soft summer biggrin.gif Net pačiai nepatogu biggrin.gif

friends.gif nieko tokio, visi nusipelno antro sanso biggrin.gif juokauju biggrin.gif taip akys isryskeja tik normaliai tuso uzkrovus ant blakstienu

einu gilinti savo teorines zinias. Ryt eisiu praktiskai pasidrapiruot pries veidrodi. Mazu tikrai SS esu...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 22:55)
Žinok, man vis viena kažkoks persikinis atspalvis pramuša. Pavasarį būčiau linkusi diangnozuoti mastau.gif

Persikinį??? g.gif per šitiek metų pirmą kartą girdžiu kad mano oda ne balta, perbalus, o turi persikinį atspalvį. g.gif kiek skaičiau, tai su tuo BW ir BS yra sunku , nes jie labai panašūs tipai mano supratimu, turi vienas kitam įtakos, todėl ir sakiau anksčiau kad esu viena koja BW, o kita koja BS. manau kad tik spalvos, kurios labiau tinka, gali padėt nustatyt tiksliau, kuris tipas. Idomu ką kitos pasakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 25, 22:16)
Persikinį??? g.gif

Nu bet pati pasižiūrėk. Tau už nugaros kažkoks persikinis/abrikosinis paveiksliukas ar tai kalendoriukas. Va maždaug tokį atspalvį...
Ir išblyškus, taip, gal tau mažakraujystė biggrin.gif
Bet ne mėlynai išblyškus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 spalio 2013 - 21:28
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 23:27)
Nu bet pati pasižiūrėk. Tau už nugaros kažkoks persikinis/abrikosinis paveiksliukas ar tai kalendoriukas. Va maždaug tokį atspalvį...
Ir išblyškus, taip, gal tau mažakraujystė biggrin.gif
Bet ne mėlynai išblyškus.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif mazakraujystes diagnoze ir ar nesergu tai girdziu nuo pat mazu dienu lotuliukas.gif bet tik ne persikine, nes ta jau butu pagal mane sveikesnio zmogaus veido oda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 25, 22:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mazakraujystes diagnoze ir ar nesergu tai girdziu nuo pat mazu dienu lotuliukas.gif  bet tik ne persikine, nes ta jau butu pagal mane sveikesnio zmogaus veido oda biggrin.gif

Ji nėra persikinė. Bet atspalvį turi šiltesnį, o ne šaltesnį. Mano akimis žiūrint per mano monitorių.

Šiaip aš tai su "mažakraujyste" kovočiau paprašydama kirpėjo biskutuką kokios kitokios plaukų spalvos mastau.gif Atrodo neblogai, bet mano akimis, jinai tikrai truputėlį "žiemina", t.y. dirbtinai didina kontrastą. Taip paprastai atrodo moteros, nusidažę per tamsiai. Gotės, tarkim.

Aš gi irgi tamsiais plaukais buvau - tai buvo vienintelis kartas, kai net aš atrodžiau išblyškus biggrin.gif O šiaip manęs mažakraujyste niekad niekas neįtarinėjo, ibo kraujas pas mane kaip pas mužiką, kuris griovius kasa lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinok, Mute, aš tave iššifravau. Tu jau nepyk, užsidėjau aš tavo foto ant fotožopos ir nutariau padėliot plaukus. Ne prie visų spalvų tu atrodai išbalus smile.gif

Va kažkur maždaug taip - mažakraujystė dingo smile.gif Gal dar vos vos geltoniau būtų geriau, bet jau tingiu, pati pasidėliok smile.gif

user posted image

Aišku, tu į linijas nežiūrėk, ten antakiai kiek praplatėjo, nieko, nusidepiliuosi biggrin.gif

Ir atradau, kodėl tu vis galvoji, kad esi žiema. Ten po lūpomis ir nosies kampučiuose prasimuša kraujagyslės, jos duoda veidui šalto raudonumo. Bet tai nėra žmogaus spalva, tai tiesiog defektas, su amžium beveik visiems būna. Ir man yra smile.gif Tu su pirštu nosį - lūpas uždenk... biggrin.gif

Bet tu žiūrėk į kaklą. O kraujagysles užmaskuok su krempudra arba kokiu bb kremu, ir taip mes vėl grįžom prie kosmetikos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2013 10 25, 20:50)
user posted image
tai rezultate  žiema - bright winter ar pavasaris - bright spirng ax.gif

Tempiu atgal, kad lygint eitų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 spalio 2013 - 22:08
Bet antakiai jos naturalios spalvos buvo, sakai nusviesint? g.gif smile.gif
Atsakyti
A fig jejo znajet, aš tai nušviesinau biggrin.gif

Ateitų, pasisakytų biggrin.gif
Atsakyti

ir ka tu čia su manim padirbai blink.gif lotuliukas.gif lyginu abi foto, nu ir galvoju g.gif kaip supratau plaukus nudažei į rudumą, tipo tamsiai rudi, ir dar antakius perdažei rudai g.gif nu nežinau kaip tas tavo monitorius rodo, nes man per tris skirtingai rodo, tai nieko nuostabaus kad spalvas gali iškraipyt.
bet va del antakiu tai niekaip nesutiksiu kad juos taip turiu dažyt, nes sitoj foto jie natūralios spalvos, nedažyti.
o dėl plaukų, jų aš nedažiau juodai, jei taip manai, nes foto gali būti kad atrodo juodi. jie dažyti šviesiai ruda spalva, bet gavosi taip, nu man visad tamsiau gaunas, su kokia spalva nedažyčiau. Bet ši spalva labai panaši į mano natūralių plaukų spalvą. kažką panašaus buvau nusidažius vasarą, tai nelabai ji tiko, nors ir tamsūs atrodė
Atsakyti