As isbandziau visokias teslas, pasilikau prie sios -
200g miltu, 100g manu(cia apytikriai, svarbiausia, kad apie trecdalis butu manai, geriau is kietuju kvieciu, kur italai makaronams ima), 2 kiausiniai, saukstas aliejaus, druskos, na ir siek tiek (gal pora saukstu) vandens - priklausomai nuo kiausiniu dydzio. As minkau su mikseriu, bet ir rankom galima - kas gi ji anksciau turejo. Butinai suminkius palikti isbrinkti, cia tesla darant svarbiausia.Suvyniok folijon ar indelin uzdengusi i saldytuva bent jau valandai ikisk. Tokia tesla visai nelimpa nei prie ranku nei prie stalo, netysta ir nesitraukia.As kocioju masinele, bet kocelu juk tas pats, tik ilgiau trunka.Tas lakstas nestoras, bet ir ne permatomas turi gautis. Tada dedu teslos laksta ant tos metalines formeles (ja pries tai apipudravusi miltais), i kiekviena duobele sauksteliu idaro, antra teslos lapa ant virsaus, kocelu pavalcuoju, krastus nurenku, apverciu - na ir isbyra visi. Nurinktus teslos likucius suminkau su sekanciu teslos gabalu, kuri kociosiu. Is mineto kiekio padarau apie 120 koldunu, farso sunaudoju apie 400g.