Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

QUOTE(songaila @ 2012 10 30, 14:18)
Jūsų idėjų ir darbelių įkvėpta ir ar baigiu megzti kepurę. Su tokiom pamokom, vienas juokas pasirodė, ačiū temutės autorei  4u.gif

Dabar man prireikė siaurinti, tad noriu paklausti, kaip gražiausiai atrodys susiaurinimas, mezgiau lygiuoju raštu, kaip pradžioj ta raudona kepurytė, rašoma, kad siaurinti 6 vietose, tai kaip tas 6 vietas kuriose reikia siaurinti parinkti? Gal kas greitai  patartų?  g.gif

Aš asmeniškai siaurint pradedu kas devinta aštuntą akį.Kažkur sm buvau radus visą aprašymą kaip siaurinti.. Iki šiol tuo patarimu naudojuosi ir gaunasi super.
Atsakyti
Niu tuomet reiks ir man ieškot aprašymo g.gif nes iki šiol mokėjau siaurint tik kojines, ten tai nelabai svarbu kaip, vistiek pasislepia batuose... čia gal neskubėsiu tuomet
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2012 10 30, 14:18)
Jūsų idėjų ir darbelių įkvėpta ir ar baigiu megzti kepurę. Su tokiom pamokom, vienas juokas pasirodė, ačiū temutės autorei  4u.gif

Dabar man prireikė siaurinti, tad noriu paklausti, kaip gražiausiai atrodys susiaurinimas, mezgiau lygiuoju raštu, kaip pradžioj ta raudona kepurytė, rašoma, kad siaurinti 6 vietose, tai kaip tas 6 vietas kuriose reikia siaurinti parinkti? Gal kas greitai  patartų?  g.gif

Padalinti iš 6 visas akis ir tose vietose siaurinti.
Atsakyti
Ateinu su dar vienu kepuriuku ... Nemėgstu daryti papuošimų. Užtrunku visą dieną doh.gif O atrodo nieko čia nėra
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 30 spalio 2012 - 15:29
Galima šešiose, galima penkiose, skaičiuok pagal akių skaičių, iš ko geriau dalinasi. Manau svarbu tuos takelius centruoti - pvz vienas takelis eina per patį kaktos vidurį arba tekeliai lygiais atstumais nuo kaktos vidurio į abi puses.

čia gerai matosi takeliai, tiesa jie penki mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Nepabandęs nesuprasi .. Daba pamegsiu kas 10 akių 8niose vietose ir tada matysiu ar reikia ką keisti.

aciuks.gif labai už atsakymus.

Katinėlis nuostabus, reiks ir man pasibeždžioniauti ir kokias akis užsiūti, kad gyvesnė kepurytė būtų. Ausų turbųt jau nenunerčiau doh.gif vas sagas gal kaip nors prisiūsiu hihihi.gif apie raštus jau net nekalbu, bet turbūt reikia tik pradėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 30 spalio 2012 - 17:53
QUOTE(songaila @ 2012 10 30, 18:52)
Nepabandęs nesuprasi .. Daba pamegsiu kas 10 akių 8niose vietose ir tada matysiu ar reikia ką keisti.

aciuks.gif labai už atsakymus.

Katinėlis nuostabus, reiks ir man pasibeždžioniauti ir kokias akis užsiūti, kad gyvesnė kepurytė būtų. Ausų turbųt jau nenunerčiau  doh.gif vas sagas gal kaip nors prisiūsiu hihihi.gif apie raštus jau net nekalbu, bet turbūt reikia tik pradėt

as ziuriu dazniausia darau 8 vietose smile.gif
Atsakyti
š.. nesigavo... gal kas galėtų tiesiai nuorodą į tą siaurinimą pametėti, baisiai neturiu įkvėpimo šiandien ieškoti, tai gal kas pagelbės? O vaikiuko ausys šąla, reik būtinai pabaigt. O dar tą vėžio žingsniuką reiks išstudijuot, o kur dar akys ir ūsai... bus naktis bemiegė hihihi.gif
Atsakyti
Lace, jusu kepurytes tobulos wub.gif
Man nepatinka kai is vaiku zuikius, suniukus daro ax.gif

AS vargstu su kepuryte vis doh.gif Is pradziu pynutem mezgiau-nepatiko, kelis kartus teko ardyti... dabar mezgu lygiu rastu-vis nepataikau apimciu... blush2.gif Ir vaikui ausys sala doh.gif
Atsakyti
Lace, gal butu galima sios kepurytes rasto schemute?
Atsakyti
O tai jeigu mezgi kepure ant dvieju virbalu, kaip isklotine, tai reikia siaurinti tik tose vietose per viduri, is krastu jau nereikia siaurinti? O tai as siaurinau ir is krastu, tai gal man uz tai jos vis trumpos gaunasi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 10 30, 19:35)
AS vargstu su kepuryte vis doh.gif Is pradziu pynutem mezgiau-nepatiko, kelis kartus teko ardyti... dabar mezgu lygiu rastu-vis nepataikau apimciu... blush2.gif Ir vaikui ausys sala doh.gif

A jo! Mezgiau su pamušalu, tai viską nežinau kiek kartų permezgiau, kol plotį atitaikiau. Atrodo, gerai, bet kai reikia, vėl ne taip.
QUOTE(ingiote @ 2012 10 31, 11:04)
O tai jeigu mezgi kepure ant dvieju virbalu, kaip isklotine, tai reikia siaurinti tik tose vietose per viduri, is krastu jau nereikia siaurinti? O tai as siaurinau ir is krastu, tai gal man uz tai jos vis trumpos gaunasi? biggrin.gif

Nėra taip svarbu, kuriose vietose siaurinti, svarbiausia, keliomis akimis siaurėja. Aišku, ir kad atstumai tarp takelių būtų vienodi. Dar galima ne takelius daryti, o jau toje vietoje, kur reikia siaurinti, akių skaičių sumažinti perpus dvi į vieną sumegzgant. Pamezgus kažkur pusę iki pabaigos, dar perpus sumažinti. Ir jau tada užraukti.
Atsakyti