QUOTE(pavasarinė @ 2011 03 31, 22:11)
Kai ūgtelėjęs vaikas (3-5 m.) pradeda intensyviau piešti, rašyti ir pan. ar perkat rašomuosius stalus su kėdėm? Ką manot apie "augančius baldus"
http://www.vadasiga....ugantys_baldai/ ? ar verta pirkti? Kur aplamai jūsų vaikai piešia, lipdo ir t.t.?
Mano vaikas turi tokią kėdę, stalo nepirkom, labai jau brangu, turim medinį "iš vokiečių" parvežtą. Kėdė tvirta, patogi, aš mėgstu pasinaudot, o vaikui net nežinau, kol kas mažai naudoja, nes prie stalo dažniausiai Lego dėlioja, tai nemėgsta sėdėt, atkreipiau dėmesį, kad tiesiog priklaupia viena koja ant kėdės ir stačias žaidžia, pati kėdė nemažai erdvės "suvalgo", nes vistiek tokia masyvesnė. Trijų metų vaikui tokios nepirkčiau, tikrai nereikia, didesniems aktualiau, kai jau daugiau būna savo kambaryje, nes maniškis daug piešia, rankdarbiauja, bet nori dirbti ten, kur aš esu.
QUOTE(Mergiona @ 2011 04 01, 10:12)
O atviros erdves? Lentynos visokios? Gi negules visi tie zaisliukai pagal spalvas kaip nuotraukoje sudeliota, amzinos betvarkes vaizdas bus, kruvom bus sumesta arba eisi is proto kiekviena daikciuka deliodama ir dulkes valydama nuo visko. Ar man tik taip atrodo?
Visokių variantų turėjom ir nutariau, kad dabar tinka atviros lentynos ir kokie nors atviri krepšiai, "stalčiai" stelažuose, man netrukdo, kad ten visaip būna: daikčiukai sudėlioti ar suversti, savaitgaliais apsirenka, susidėlioja, kasdien tikrai nereikalauju išlygiuot, išdėliot pagal spalvas ar pan. Vieną lentyną siaurą per visą sieną pritvirtinom, kad galėtų "parodėles" rengt, pvz. lego, piešinius
sudėliot, o ir nuo mažiuko ten saugu, nepasiekia, dvi lentynas knygoms pritvirtinom, kartu ir akį nuo radiatoriaus "patraukia", nes virš jo yra, o kuo knygos atviriau ir patogiau sudėtos, tuo dažniau jas ir paskaito. Kai daugiau žaislų buvo stalčiukuos, pastebėjau, kad jie ten tik dulka, ištraukia retai, tai dalį žaislų sukišau į spintą koridoriuje "pertraukai", o dalis kambaryje daugmaž atvirai laikomi. Mažiaus žaislai dideliam atverčiamam lagamine, labai patogu