kaip durnai per dvi temas diskutuot. as issirinkau puokste is baltu ir melynu irisu. kazka panasaus i sita:
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 08 11, 07:45)
o jūs paneles prieš kiek laiko puokštes užsakot vestuvėms? ir ar jūs pačios mokat ar pabroliai ar pačios pamergės?
Man šį klausimą labai dažnai užduoda nuotakos: kas moka už pulko puokštes?
Čia priklauso nuo susitarimo, bet ko gero dažnesnis atvejis, kad nuotaka pafinansuoja šią vietą...
O gėles vėliausiai reikia užsisakyti prieš dvi savaites, nors buvę ir kritinių atvejų kaip paskambina tą pačią savaitę kai šeštadienį vestuvės
O šiaip manau kiekvienai asmeniškai kaip patogiau: vienos gėlėms skiria itin daug dėmesio ir viską derina kuo anksčiau, o kitos nelabai sureikšmina jas, tai tariasi likus dviems savaitės iki šventės.
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 08 11, 10:10)
Tai rašykit į vieną Kur daugiau žinučių prirašyta..
Tai jau taip ir darysim ir manykim, kad tą ištrins pati moderatorė kaip nebenaudojamą
tai tada taip ir darysiu - rasysiu cia, nes cia daugiau prirasyta, nors ir kitoj temutej daug graziu pavyzdeliu yra
QUOTE(mmmune @ 2010 08 11, 10:19)
Man šį klausimą labai dažnai užduoda nuotakos: kas moka už pulko puokštes?
Čia priklauso nuo susitarimo, bet ko gero dažnesnis atvejis, kad nuotaka pafinansuoja šią vietą...
O gėles vėliausiai reikia užsisakyti prieš dvi savaites, nors buvę ir kritinių atvejų kaip paskambina tą pačią savaitę kai šeštadienį vestuvės
Jo, čia aš tokia protinga Nekartokit mano klaidų, merginos, sakykites prieš mėnesį
O mokėt tai aš manau, kieno balius, tas ir moka nesu mačiusi, kad pulkas savo gėles apmokėtų, bet čia jau susitarimo reikalas, šiais liberaliais laikais nebėr jokių taisyklių vestuvių, kas kaip nori, tas taip daro
QUOTE(Olita @ 2010 08 11, 12:01)
Jo, čia aš tokia protinga Nekartokit mano klaidų, merginos, sakykites prieš mėnesį
O mokėt tai aš manau, kieno balius, tas ir moka nesu mačiusi, kad pulkas savo gėles apmokėtų, bet čia jau susitarimo reikalas, šiais liberaliais laikais nebėr jokių taisyklių vestuvių, kas kaip nori, tas taip daro
Na aš tikrai ne Jus turėjau omenyje, nes ne Jūs pirma ir ne Jūs manau būsite paskutinė, kuri ieško gėlių likus savaitei iki vestuvių Tiesiog Jums čia taip neplanuotai gavosi
Tuoksiusiu uz 17 dienu mazdaug geles uzsakeme tik vakar ir visiskai del to nepergyvenu, geras salonas, nemanau, kad paves ir sau ir pulkui naudosiu vienodas geles - baltus kardelius, tik mano ir pamergiu puokstes bus skirtingai papuostos ir mano kur kas didesne po vestuviu galesiu imesti foto
QUOTE(Olita @ 2010 08 11, 13:01)
Visks priklauso nuo jaunuju ir ju galimybiu Viena karta eidama i pamerges nemokejau nei uz gelytes, nei uz suknele, nes nuotaka norejo viska padaryti savaip ir todel mokejo ji. O kita karta mokejau uz viska pati, bet tada jau nuotaka ir taresi su mumis del sukneliu, geliu rusies bei spalvos, bei leido pacioms issirinkti Zinoma, su jos palaiminimu
Iskarto atsiprasau uz kvaila klausima, bet ar reikia derinti visas puokstes kartu, kad mazdaug butu vienodos geles ? , ar gali buti skirtingos puokstes pamergiu, nuotakos ir svocios
QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 11, 15:22)
Iskarto atsiprasau uz kvaila klausima, bet ar reikia derinti visas puokstes kartu, kad mazdaug butu vienodos geles ? , ar gali buti skirtingos puokstes pamergiu, nuotakos ir svocios
Paskutinese vestuvese kai buvau, tai nuotakos puokste buvo is baltu kaliju, svocios - raudonu, o pamergiu - geltonu gerberu. Nuotaka pati pasake, kad derinimas siais laikais nebutinas
QUOTE(godazo @ 2010 08 11, 11:00)
tai tada taip ir darysiu - rasysiu cia, nes cia daugiau prirasyta, nors ir kitoj temutej daug graziu pavyzdeliu yra
ši man graži
QUOTE(godazo @ 2010 08 11, 10:01)
kaip durnai per dvi temas diskutuot. as issirinkau puokste is baltu ir melynu irisu. kazka panasaus i sita:
o irisai gerai laikosi?