Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 3

QUOTE(ZBITKA @ 2011 02 12, 02:46)

ar gali toks uzpakalis buti naturalus? netikiu

My Webpage

Jau čia tai aš irgi netikiu, kad tikras užpakalis.. liemuo laiunas, kojos plonytės, o užpakalis milžiniškas... per daug jau neproporcingai..
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2011 02 12, 14:17)
Jau čia tai aš irgi netikiu, kad tikras užpakalis.. liemuo laiunas, kojos plonytės, o užpakalis milžiniškas...  per daug jau neproporcingai..

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Ten fotosopas, be to tiketina,kad uzpakalis didelis ir riestas, nes didelis is prigimties,o jei dar sportuojant,tai tikrai galima zymiai ,,paturbinti" biggrin.gif Nors kaikuriose foto patizus atrodo.
Atsakyti
Gali buti,gali biggrin.gif
user posted image user posted image

user posted image

Viskas,nebe off topinu biggrin.gif poster_offtopic.gif 4u.gif
Bet uzpakali,tai ji nemenka turi cool.gif
Atsakyti

user posted image

Bet grazu man,moteriska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuNNo: 15 vasario 2011 - 00:52
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 15, 01:51)
Ji,pati man grazi,bet jos uzpakalis,man atrodo gerokai per dydelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2011 02 15, 01:53)
Ji,pati man grazi,bet jos uzpakalis,man atrodo gerokai per dydelis  rolleyes.gif

Na ,bet ji pati dedele moteris biggrin.gif tai viskas prporcingai taip ax.gif na jai ashley olsen tokias bulkeles turetu,tai va tada jau butu lotuliukas.gif bet dabar thumbup.gif
Papildyta:
Tesiant tema,man be makiazo labai zavi
Egle Jakstyte
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuNNo: 15 vasario 2011 - 02:09
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 14, 23:27)
Nors kaikuriose foto patizus atrodo.

Kad nei vienos foto nerodo biggrin.gif
QUOTE(*Anila* @ 2011 02 15, 01:45)
Gali buti,gali  biggrin.gif
user posted image
Viskas,nebe off topinu  biggrin.gif  poster_offtopic.gif  4u.gif
Bet uzpakali,tai ji nemenka turi  cool.gif

O apie kelnaites su "dirbtiniu" užpakaliu nieko negirdėjot??? biggrin.gif
Ten iš pačio plokščiausio šikniuko padaro turbo vaizdą, o žvaigždės tas kelnaites ypač dievina.... tongue.gif
Todėl ir šiuo atveju pilnai gali būt "dirbtinė" šikna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 15, 02:09)
Egle Jakstyte

dar nera veidas nudrostas nuo besaikio makiazo smile.gif o egle man apskritai labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 15, 02:09)
Na ,bet ji pati dedele moteris biggrin.gif tai viskas prporcingai taip ax.gif na jai ashley olsen tokias bulkeles turetu,tai va tada jau butu  lotuliukas.gif bet dabar  thumbup.gif
Papildyta:
Egle Jakstyte

Jei zmogus baseine,tai tikrai nereiskia,kad be makiazo. O pirmoj foto tai isvis nesimato,akys tamsios,panasu,kad yra dazytos,odel veido tai irgi,pasitepus gal kokia lengvute pudra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 02 15, 11:19)
O apie kelnaites su "dirbtiniu" užpakaliu nieko negirdėjot???  biggrin.gif
Ten iš pačio plokščiausio šikniuko padaro turbo vaizdą, o žvaigždės tas kelnaites ypač dievina.... tongue.gif 
Todėl ir šiuo atveju pilnai gali būt "dirbtinė" šikna  biggrin.gif

Man,tai negrazu tas toks,nenormalus riestumas biggrin.gif Kad ir be kelnaiciu atrodo gana putliai lotuliukas.gif

user posted image

O,cia ir be makiazo cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 15, 00:51)
user posted image

man atrodo kad ji "prisiputus" uzpakali ir tiek. nes gyvevime nesu macios tokio didelio uzpakalio (ta prasme tik uzpakaline dalis). nes dazniausiai dideli uzpakaliai kartu su "jojiko kelnemis" kartu eina ir siaip stambiomis slaunimis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Anila* @ 2011 02 15, 13:11)
Man,tai negrazu tas toks,nenormalus riestumas biggrin.gif Kad ir be kelnaiciu atrodo gana putliai  lotuliukas.gif
user posted image

O,cia ir be makiazo  cool.gif
user posted image

nu pirmoje foto man atrodo kad uzpakalis mazesnis. o siaip as maciau kaip be makiazo atrodo per TV, tai man ji zymiai jaunesne ir grazesne be makiazo schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Gal nuo šlaunų nusisiurbė, o ant šiknos paliko.... biggrin.gif
Mano mamos šikna tokia pat riesta, amžina problema su rūbais, viskas lipa per tuos riestumus į viršų doh.gif Bet tikra tiesa, kad tokie uodegos gabaritai draugauja su storokom šlaunim, platesniais klubais 4u.gif
Atsakyti