Tikrai yra, nebrangios, rinkinukas keli litai, na iki 10, jei daugiau. Pirkt būna prekybos centruose, esu mačiusi ir Jysk'e. Aš savo merginai tokias žvaigždutes suklijavau ant lubų, o mėnulį ir saulę - ant spintos durų, bet jie sunkoki, tai po kiek laiko atsiklijavo ir nukrito. Teko klijuoti dar kartą su dvipusio lipnumo juosta
Beje, būna ir avyčių, delfinų....
QUOTE(agente009 @ 2008 05 25, 21:22)
Tikrai yra, nebrangios, rinkinukas keli litai, na iki 10, jei daugiau. Pirkt būna prekybos centruose, esu mačiusi ir Jysk'e. Aš savo merginai tokias žvaigždutes suklijavau ant lubų, o mėnulį ir saulę - ant spintos durų, bet jie sunkoki, tai po kiek laiko atsiklijavo ir nukrito. Teko klijuoti dar kartą su dvipusio lipnumo juosta
a bet jum jie ar sviecia?
nes as ir turiu tai ir baigia nukristi..reik klijuot su gera dvipuse juosta
bet nezinau pas mum tai jie beveik nesviecia
gal reikia brangius pirkt tada tikrai svies
QUOTE(saldainia @ 2008 05 25, 20:37)
sakykit, girdėjau, kad yra tokios fosforinės žveigždutės vaikų kambaryje pakabinti ant sienų ar lubų, kad sutemsu šviestų, gal žinote,kur jas galiam nusipirkti? ir kiek kainuoja?
Maciau pirkt senukuose zaislu skyriuje.
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 05 26, 09:22)
Žinok juos reikia "prisotinti" lempos šviesos kad šviestų man kol dašuto
QUOTE(Dalbara @ 2008 05 26, 09:22)
Žinok juos reikia "prisotinti" lempos šviesos kad šviestų man kol dašuto
mesir esam prilipine zvaigzduciu sunaus kambari,pirkom senukuose,ir jau 3 metai bet ne viena nenukrito,nuimt net sunku. jo jo jas reikia prisotinti sviesos,kad sviestu bet ir tai nepasakyciau kad ilgai jos sviecia.
QUOTE(bumbuliukas @ 2008 05 26, 12:26)
mesir esam prilipine zvaigzduciu sunaus kambari,pirkom senukuose,ir jau 3 metai bet ne viena nenukrito,nuimt net sunku. jo jo jas reikia prisotinti sviesos,kad sviestu bet ir tai nepasakyciau kad ilgai jos sviecia.
niu tai zinau kad reikia
bet siaip va kas kabina ant lubu tai kaip ten prisotinat? uztenka nuo lempu?
ar su prozektorium dar pasvieciat?
nes tai va pakiso po lempa palaikai palaikai is iskart i tamsa - nu ta da taip tikrai sviecia..bet siaip tai pas mum tik ant duru tai nei sviecia nei ka
reik matyt visada jas dar papildomai pasviesti
Ačiū už atsakymus, man tiktai, kad va kol mergytė užmigs, kad jie šviestų ir viskas. Norėčiau kokių avyčių...
labai patiko si lovos - ziuozyklos ideja
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 05 26, 09:22)
Tikrai, šviečia ne visada. Pastebėjau, kad po šviesios dienos, kai daug saulės, vakare ryškiau žiba. Bet taip dar įdomiau, nes jei kasdien švytėtų, gal visai nepastebėtum, o kartais ateini - vėl šviečia, vėl kažkas naujo
Jei kas įsivaizduoja, kad jie šviečia kaip lemputės - tikrai ne, tik vos vos švyti.
Beje, mes apklijavę kampus, durų staktas -kad pvz. naktį, einant į tualetą, neatsitrenktum kur nors...
kad senukuose nėra, Ermita-e taip pat, dar šiandien į Jysk nueisiu.
QUOTE(saldainia @ 2008 05 28, 14:17)
Prisiskaitė visos ir išpirko tavo avytes
QUOTE(saldainia @ 2008 05 28, 14:17)
Kai paskutini karta senukuose buvau ukmerges gatvej, tikrai buvo antrame aukste Man paciai patinka tos zwaigzdutes ir menuliukai, sawo miegamajame kelias uzklijavusi turiu, jos su tokiais lipdukais parsiduoda, labai lengvai pabodus ir nuklijuot galima, ir ant langu pries kaledas uzklijavau Sviecia tik tuomet, kai ilgiau per diena sviesa uzdagta buna...Todel ziema, jos tikrai super, o vasara, kai maziau sviesa deginama, tai maziau spinduliuoja