Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

Sveiki, man reikalingas robutukas grindism siurbti, plotai nemazi, vien svetaine 40 v, o kur dar daugiau erdves, su siurbliu i diena po pora kaetu jau atsibosta eit biggrin.gif rekomenduokite gera robutuka tokiems plotams. aciu
Atsakyti

Gal kas turite/naudojate šitokio modelio?

https://www.irobot.lt/siurbimas/

atsiliepimai?

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2017 03 06, 11:49)
<p></p><p>Gal kas turite/naudojate šitokio modelio?</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.irobot.lt/siurbimas/'>https://www.irobot.lt/siurbimas/</a></p><p>atsiliepimai?</p>

Kaip suprantu klausiat apie naujasi 980 modeli? Man ji teko isbandyti. Isbandinejau 980 ir 880 (butent sitas labai isgirtas uzsienio forumuose, todel pasikliovus tuom, pasiemiau pasibandyt). Siurbimo ir svaros klausimu nebuvo jokio jokio skirtumo, garsumas buvo toks pats. Itariu, kad zmonems gyvenantiems tvarkoje ir be kruvos mazu vaiku, turetu buti geras dalykas 980 modelio paleidimas/sustabdymas telefonu. Mums jis visiskai nereikalinga funkcija, kuri nebutu galima panaudoti nei vieno karto, nes pries kiekviena siurblio paleidima turiu susirinkti kruvas lego kaladeliu, leliu bateliu ir kitu smulkiu zaisliuku, kurie neturetu buti ,,suvalgyti,,. Vienintelis ir man didelis pliusas, kurio jau pirmomis dienomis pasigedau 880 - kad naujasnis modelis issikroves, grizta pasikrauti ir pasikroves vel pradeda darba. Man tai labai didelis pliusas. Ir pirkdama 880 tikejau, kad ir jis sia f-ja turi, nes man tai atrode savaime suprantama. Nes sioks toks minusas, kaip visa energija palieka bevalant kilimus ir grizta krautis, turi nepamirst vel ji ijungt, norint, kad visur baigtu darba. Jei esi isvykes - tavo bedos, grisi i nebaigtus valyti namus. Tai tiek is mano puses 4u.gif
Atsakyti

Kaip suprantu klausiat apie naujasi 980 modeli? Man ji teko isbandyti. Isbandinejau 980 ir 880 (butent sitas labai isgirtas uzsienio forumuose, todel pasikliovus tuom, pasiemiau pasibandyt). Siurbimo ir svaros klausimu nebuvo jokio jokio skirtumo, garsumas buvo toks pats. Itariu, kad zmonems gyvenantiems tvarkoje ir be kruvos mazu vaiku, turetu buti geras dalykas 980 modelio paleidimas/sustabdymas telefonu. Mums jis visiskai nereikalinga funkcija, kuri nebutu galima panaudoti nei vieno karto, nes pries kiekviena siurblio paleidima turiu susirinkti kruvas lego kaladeliu, leliu bateliu ir kitu smulkiu zaisliuku, kurie neturetu buti ,,suvalgyti,,. Vienintelis ir man didelis pliusas, kurio jau pirmomis dienomis pasigedau 880 - kad naujasnis modelis issikroves, grizta pasikrauti ir pasikroves vel pradeda darba. Man tai labai didelis pliusas. Ir pirkdama 880 tikejau, kad ir jis sia f-ja turi, nes man tai atrode savaime suprantama. Nes sioks toks minusas, kaip visa energija palieka bevalant kilimus ir grizta krautis, turi nepamirst vel ji ijungt, norint, kad visur baigtu darba. Jei esi isvykes - tavo bedos, grisi i nebaigtus valyti namus. Tai tiek is mano puses 4u.gif

O kaip su signalizacija? Tarkim, nori paleist jį telefonu išvykus iš  namų? Nes čia tas pats kas naminis gyvūnėlis, ima judet -signalizacija "rėkt" 🤔 Tai tada išnyksta šitas pliusas, paleidimo telefu. 

Man aktualu, kad veiktų tyliai ( kaip ir indaplove, šaldytuvas, bei kiti prietaisai), jei sakot kad garso lygis tas pats, tai tada tik sugrįžimas ant pulto krautis lieka pliusas.

Atsakyti

Musu signalizacija reaguoja tik i atidaromus langus ir duris, nes turim namie gyvunu. Del garso lygio, as negaliu palyginti su kitu firmu siurbliais, dar domejimosi pradzioje, lyg kazkas rase, kad Nateo dirba tyliau nei romba, bet nelyginau, negaliu pasakyti. As tikrai galiu ziuret TV kaip sis veikia, nes bet kokiu atveju jis veikia tyliau nei mano 4 vaikai :D, o siaip tai as turiu toki jo veikimo ,,mini plana,,. Dazniausiai bendraja erdve (didziausia namuose) jis siurbia, kol as isvezioju ryte vaikus, o miegamuosius ir vonias, as vis pernesu is kambario i kambari ir uzdarau duris. O del darbo tesimo f-jos pasikrovus - tai didelis pliusas.

Atsakyti
Gal kas galit patart dėl Neato garantijos. Planuoju įsigyt ne Lietuvoje, nes kaina gerokai skuriasi. Bet įdomu, kaip bus su garantija? Lietuvoje negalios? O jei pirksiu LT paprastoj internetinėj pardėj viskas bus ok, garantija galios?
Gal žinot, kas LT atlieka Neato garantinį remontą?
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2017 03 15, 23:20)
Gal kas galit patart dėl Neato garantijos. Planuoju įsigyt ne Lietuvoje, nes kaina gerokai skuriasi. Bet įdomu, kaip bus su garantija? Lietuvoje negalios? O jei pirksiu LT paprastoj internetinėj pardėj viskas bus ok, garantija galios?
Gal žinot, kas LT atlieka Neato garantinį remontą?

Mes pirkom ir roboshop.lt. Kai reikejo tvarkyt, paskambinau, paklausiau kur pristatyt. Tai Vilniuje sake, pas juos atvezt, o Kaune i Stokker nuvezt. Tai veziau i pastaraji.
Atsakyti
Skubiai reikia patarimo kuris siurblys geriau iRobot Roomba 866 ar iRobot Roomba 616 kuo jie kiriasi?
Atsakyti
QUOTE(Saldus sapnai ***** @ 2017 02 02, 13:10)
Sveiki,
Aš taip pat norėčiau daugiau informacijos apie šiuos robotukus , kurie kokybiškai valo langus ir plyteles  smile.gif

Turiu hobot286. Mano visas namas vien stiklai, taigi labai dziaugiuosi, kad ji turiu. Isvalo gerai, patogus, nelieka dryziu
Atsakyti
Laba,

Kur perkat samsungo robotuko su islendanciais sepetukais baterijas ir sepetukus? Jau laikas butu pasikeisti, gal kas turite atrade vieta kur pigiausia? Aciu
Atsakyti
Mes tai ILIFE A4 pirkom tai neįsivaizduoju kaip be jo gyventi dabar reiktų.
Namai visad švarūs jokių trupinėlių namie jokiu dulkių. Turi tris šepetėlius tai iš visur iškrapšto viską nukrapšto ir susiurbia, palenda po TV staliuku. Užstatom laiką jog pasileistų kai darbe esam grįžtam namai blizga
Net nesitikėjau jog tie robotai taip tyliai dirba. Namie praktiškai nesigirdi kai sukasi "pilkis" Čia roboto vardas smile.gif
Ir kaina šito modelio nebaisi. Moketa berods 180 ar tai 200€. Net nematau prasmės brangesniam nes šitam priekaištu neturiu ir HEPA filtras yra, 60kv išvalo idealiai grišta į vieta pasikrauna. Svarbu trupinius karts nuo karto iškratyti:)
Gaila anksčiau niekas nepaprotino. Jie yra vis dar galvojanči7 ar geras daiktas tai tikrai TAIP!
Atsakyti
Užsisakiau šį langų robotą,pažiuresim kaip nublizgins mano langus. smile.gif smile.gif smile.gif
http://www.imk.lt/Bu...chparam=robotas
Atsakyti