Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

Taigi, man 25 m., pastebejau pirmasias rauksleles besiformuojancias prie akiu ir (priklausomai nuo veido israiskos) ant kakotos. Kazkaip nesiryztu bandyti visokiu firming, uplifting ir rimtai su raukslemis kovojanciu kremu, nes manau, kad jie skirti moterims kurioms apie 40 ar daugiau... Mano oda misri ir jautri. Prausikli LED Actipur naudoju. Noretusi isigyti koki veiksminga akiu voku kremuka ir ka nors visam veidui, kad oda butu priziureta ir nesentu, bet tuo paciu kad nepaskubeciau kovodama su problemomis, kuriu taip rimtai kaip ir nera...
Tikiuosi supratote klausima 4u.gif

Pasidalinkite, kokias priemones Jus naudojete ir ka man patartumete ax.gif
Atsakyti
Parasysiu ir as sioj temoj. man tik 23 metai, o kaktoj jau sviecia dvi rauksles, nuo antakiu kilojimo blink.gif nejau pasensiu anksciau laiko? ka daryt? doh.gif
Atsakyti
Oda sensta nuo 23-25 metu!!! Liudna, taciau galima pradeti naudoti prevencines priemones ir atitolinti senejima! Naudojau daug ivairiu priemoniu , bet veido oda susitvarkiau su isties nuostabia kosmetika Mary Kay!!! Taip pat reikia gerti daug vandens,kad organizmas gautu dregmes is vidaus.O del kaktos...tiesiog neraukyk jos taip daznai! 4u.gif
Atsakyti
asmeniskai as naudoju Prevention serum is Algologie. Jis skirtas butent pirmoms raukslytems atsiradus. Labai svelnus (mano oda normali, linkusi i sausuma) ir greit isigeria. Tinka ir paakiams ir veidui, tai mazai "darbo"
Atsakyti
as paakiams naudoju Lumene kremuka-labai geras man jis thumbup.gif
Atsakyti
Dekui, merginos uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dabar noreciau pasidometi konkreciau:

Aurelka1, kuriuos tiksliai Mary Kay produktus naudoji? (Man akiu gelis/kauke deja nelabai g.gif )

Dusele, kur isigijai si seruma, kokia mazdaug kaina?

Pomada, kaip konkreciai tas Lumene kremukas vadinasi?
Atsakyti
Kurį laiką naudojau Lumene paakių kremą, man nelabai jis schmoll.gif Dabar ieškau kremuko nuo raukšlių, baisu, kaip senstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Retra @ 2008 09 28, 10:37)
Dekui, merginos uz atsakymus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dabar noreciau pasidometi konkreciau:

Dusele, kur isigijai si seruma, kokia mazdaug kaina?

atsakiau i AZ
Atsakyti
o kur to kremuko galima isigyti ir kiek kainuoja? ax.gif , nes man patiko kad ir paakiam ir veidui glima kartu
cia klausimelis duselei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jarida: 28 rugsėjo 2008 - 16:31
QUOTE(Jarida @ 2008 09 28, 16:29)
o kur to kremuko galima isigyti ir kiek kainuoja? ax.gif , nes man patiko kad ir paakiam ir veidui glima kartu
cia klausimelis duselei  4u.gif

parasiau AZ
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 09 28, 03:13)
asmeniskai as naudoju Prevention serum is Algologie. Jis skirtas butent pirmoms raukslytems atsiradus. Labai svelnus (mano oda normali, linkusi i sausuma) ir greit isigeria. Tinka ir paakiams ir veidui, tai mazai "darbo"

QUOTE(Dusele @ 2008 09 28, 18:50)
parasiau AZ

Jūs čia taip reklamuojatės ir platinat? cool.gif

Dėmesio!

1. Komercinė reklama forume draudžiama, todėl komercinio pobūdžio žinutės bus netoleruojamos ir šalinamos.
2. Apie platinamą kosmetiką diskutuoti galima, tačiau draudžiama skelbti platintojų telefonus ir siūlytis parduoti (žr. nr. 1)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 28 rugsėjo 2008 - 16:57
merginos gal esate bandziusios Kenzoki paakiu kremukus.... butu idomu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti